Täällä taas

Tyttäreni Hilla on nyt kuuden kuukauden ikäinen, ja olen vuodenvaihteesta lähtien ollut taas töissä. Vauvalomani alkoi viime kesäkuun puolivälissä jä venähti thaimaareissujen ja joulujen johdosta pitkäksi. Tekemistä riittää.

Kulta-auto on lopettanut säännölliset kiertueet. Ei se oikeastaan tuntunut koskaan mun jutulta, olipahan tapa tienata rahaa. Syksyllä rahaakaan ei kauheasti tullut niin kerättiin toiminta kasaan.

Hopea.fi jatkaa kaikkien jalometallituotteiden ostamista ja myymistä. Liike on nykyisin auki Pursimiehenkatu 15 (HKI) ma, ke 10-18. Palvelupuhelimemme numero on 050-3220850.

Silvervault on vaivihkaa täyttänyt 2 vuotta. Käyttäjämäärä on tasaisesti kasvanut, joskin kasvu on ollut rauhallista. Emme ole vieläkään ”iskeneet” markkinoinnissa, vaan kehitämme uusia toimintoja tulorahoituksella. Rauhallisuuteen on vaikuttanut se, että hopean hinta on viettänyt hiljaiseloa koko vuoden 2012.

Risto Pietilä

Seuraavan blogikirjoituksen kirjoittaakin yllätysnimi 🙂

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Täällä taas

 1. jarmoviikki sanoo:

  Onnittelut lapsen syntymän johdosta!
  Elämässä tärkeimmät asiat tosiaan ovat muita, kuin raha.

  Toivon liiketoiminnallesi kaikkea hyvää.

 2. Silverbank sanoo:

  Kiitos Jarmo! Sitä on huomannut, että yksin ei ehdi paljonkaan, varsinkin nyt kun on tiitiäinen 🙂 Täytyy tiivistää yhteistyötä tiimin muiden jäsenten kanssa. Meillä on kehityshaasteita vuonna 2013. Voisin jopa väittää, että jotain on ihan kohta tekeillä 😉

 3. winwin -agendisti sanoo:

  Onneksi olkoon vauvan syntymästä! Nyt on tapahtuntut TODELLA hottia. USD on jo dumpattu, eli puolet maailman ostovoimasta ovat päättäneet että käyttävät jatkossa jotakin muuta valuuttaa (mm. Kiina ja Intia). Samalla johdannasimarkkinat ovat kuolinkouristuksissaan, kaatumassa omaan pyramidi-mahdottomuuteensa. Nämä paperi -”rikkaudet” menettävät arvoaan NOPEASTI.
  Tuossa siis pari seikkaa jotka pelaavat suoraan jalometallin hankkimisen syliin.

  Muista, älä usko tuohon yllä lukevaan, tee oma tutkimustyösi. Tuossa yksi linkki jossa kysytään miksi mm. Soros ostaa niin paljon jalometallia tällä hetkellä:

  Puhuvat myös että kannattaisi jättää kaupunki ja päästä omavaraisempaan elämäntyyliin.

 4. Franssales sanoo:

  Ehkä emme jatka toistemme uskon tukemista, varsinkin kun Riston mielenkiinto on suuntautumassa toisaalle. Yritimme hopealla, ennusteet eivät vain toimineet, ja se siitä. On järkevämpää kysyä miksi, kuin uskotella ettäkyllä se sieltä vielä joskus.

  Tämä on oppimisen ja kasvamisen paikka meille kaikille. Useimmille meistä tämä ei edes tullut kohtuuttoman kalliiksi. Onnittelen Ristoa vauvan vuoksi, katsokaamme me muutkin totuutta silmiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s