Kulta-auto aloittaa

KULTA-AUTO aloittaa liiketoiminnan 1.6.2012. Yhtiöllä on aluksi kuusi kokoaikaista työntekijää. Liikeideana on tarjota eri puolilla maata mahdollisuus jalometallien ostoon ja myyntiin erityisillä ”pysäkeillä”, joille saavutaan ennakkoon mainostetun aikataulun mukaisesti. Toimintaperiaate on siis samanlainen kuin kirjastoautolla ja jäätelöautolla, siitä nimikin: Kulta-auto.

Jäätelöauto yksinomaan myy jäätelöä, eikä osta sitä takaisin. Kulta-auto sen sijaan sekä ostaa että myy kaikkia jalometallituotteita. Alkuvaiheen fokusalueet on ostaa sisään romumetalleja ja toimia AGD-sijoitushopean välittäjänä ja esittelijänä, joka tuo esille myös Silvervaultin kaikkein parhaimman likviditeetin vaihtoehtona. Kaikki Kierrätä Kulta -toimipisteet muutetaan Kulta-auton väreihin kesäkuun aikana.

Kulta-auto palvelun tarjoaa Melkisedek Oy, joka ylläpitää myös Hopea.fi:tä. Lisätietoja saa osastonjohtaja Risto Pietilältä 050-3235950.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Kulta-auto aloittaa

 1. Bolorero sanoo:

  Kertoisitteko missäpäin suomea tämä auto menee milloinkin?

  Onko tarpeellista verrata autoa jäätelö- tai kirjastoautoon ?(mitkä oikeastaan ovat kaksi täysin eri asiaa). Voisi olettaa että ihmiset ymmärtävät kyllä auton idean muutenkin, onhan se jo sanottu toisella rivilläkin ”ostaa että myy kaikkia jalometallituotteita.”. Antaa ymmärtää että oletatte ettei normaali ihminen voi ymmärtää mikä homman nimi on ilman lapsille suunnattua jäätelöauto vertausta.
  Teksti vain aiheuttaa hämmennystä. Olisi hyvä jos pysyisitte asiayhteydessä.

 2. Hopia ei oo häpiä sanoo:

  Aika huonosti tosiaan ollaan informoitu asiasta. Muutenkin päivitystahti on hiljentynyt. Kiinnostaisi tuo kulta-auto kun postikulut ovat aika hulppeat. Helpostikuorella selviäisi 1,2e/500g, mutta ymmärrän että heidänkin täytyy jostain saada leipänsä.

 3. Jaakko sanoo:

  Eipä ole oikein kirjoituksia näkynyt etenkään tuohon postaukseen jossa luvattiin paljon artikkeleita. Onko Riston perhe elämä vienyt mieheltä kaiken ajan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s