Siirto hopeatilien välillä toteutuu

Vuoden mittaisen suunnittelu- ja pienen mittakaavan (Suomi+Viro) testausjakson jälkeen Silverbank/Silvervault -palvelu avataan käytettäväksi maailmanlaajuisesti 1.1.2012. Tämän jälkeen missä tahansa asuvalla on mahdollisuus tulla asiakkaaksemme. Rekisteröityminen ja palvelun käyttö on yhtä helppoa kuin tähänkin asti.

Uutena ominaisuutena tulee hopean siirto tililtä toiselle. Tietojärjestelmän tilin hallinta -välilehdelle tulee osto- ja myyntikenttien seuraksi siirto. Siirtää voi sekä omalle tilille että toisen käyttäjän tilille, missä tapauksessa on tiedettävä tilinumero. Siirto on peruuttamaton.

Aikomuksenamme on laajentaa hopean levikkiä sijoituskohteena myös siten, että tarjoamme Silverbankin asiakkaille mahdollisuuden tehdä hopeasiirtoja kenelle tahansa ihmiselle, myös niille, jotka eivät ole vielä Silverbankin asiakkaita. Tämä saavutetaan tietojärjestelmässä lisäämällä siirron kohteen määrittelyyn mm. sähköpostiosoite, Facebook-nimi, skype- tai puhelinnumero. Näin voi lähettää näiden erilaisten kanavien kautta vastaanottajalle ”digitaalisen shekin”, jonka tämä voi lunastaa klikkaamalla linkkiä. Jos vastaanottaja on jo Silverbankin asiakas, tälle riittää kirjautua sisään (tai ehkä ei sitäkään). Jos ei ole, pitää rekisteröityä, mutta siinä ei kestä kuin 2-3 minuuttia kuten tiedämme. Lunastamattomat siirrot raukeavat 7 päivän kuluessa.

Uuteen ominaisuuteen on inspiroinut Dwolla, joka tarjoaa fiat-rahansiirtoa mistä tahansa mihin tahansa 0,25 USD palvelumaksulla.

Tarvitsemme apua näiden ominaisuuksien toteutuksessa, ja keskustelu voi alkaa vaikka tässä listalla. Itse työstä maksamme rahaa, eikä globaalin markkinointikoordinaattorin pestaamista ole poissuljettu. Ensimmäinen vuosi oli ponnahduslauta; nyt markkina-alue 100-kertaistuu (Eurooppa)/ 1000-kertaistuu (maailma).

Avoimuus on valttia edelleenkin. Jos kilpailija ehtii ensin tai muuten vain inspiroituu, niin uusi pankkijärjestelmä saadaan pystyyn vain entistä nopeammin! =)

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Siirto hopeatilien välillä toteutuu

 1. Silverbank sanoo:

  Ensimmäiseksi toteutettava ominaisuus on hopean muuttaminen lunastuskoodiksi: Jos haluat lähettää kaverillesi vaikka 2 hopeadollaria kiitokseksi niistä paukuista, jotka hän tarjosi kun olit unohtanut lompakkosi kotiin, toimi seuraavasti:
  – Kirjaudu sisään
  – Mene tilienhallintaan
  – Kirjoita ”2” kenttään ”Hopeasiirto – luo lunastuskoodi” ja paina ”Luo”
  – Kopioi koodi muistiin ja lähetä se kaverillesi jollain tietoturvallisella tavalla

  Jos kaverillasi on jo tili (tätähän ei hopean lähettäjä voi tietää), hän kirjautuu sisään ja kirjoittaa koodin ”Lunasta hopeasiirto” -kenttään, ja saldoa kasvatetaan heti.

  Jos kaverilla ei ole tiliä, hän käyttää Silvervaultin etusivulla olevaa applettia, joka kertoo koodin olevan voimassa ja edustavan holvissa varastoitua 2,00 hopeadollaria, näyttää näiden kuvan (neljä 1/2 dollarin kolikkoa), kertoo niiden painon (44,5g puhdasta hopeaa) ja sen, että ne vastaavat 2 ihmisen osuutta maailman koko sijoituskelpoisesta hopeamassasta. Tämän jälkeen edetään rekisteröitymiseen, jonka jälkeen kolikot voi tallettaa tilille.

  Lunastamattomat siirrot eivät toteudu eikä niistä aiheudu kuluja. Hopeisia joululahjoja voi lähettää siis vaikka kaikille kavereilleen, koska kiittämättömät, jotka jättävät lunastamatta, eivät aiheuta mitään tappioita! =)

  Suunnitelmissa on taas kerran myös paperisertifikaatit, joissa tällä kertaa olisi raaputuspinnan takana oleva lunastuskoodi niinkuin ässäarvoissa. Erona ässäarpaan siis se, että joka arpa voittaa, voiton suuruus on ennalta tiedossa kun se lukee isoin numeroin molemmilla puolella, jos raaputuspinta on ehjä, niin sertifikaatti on siirrettävissä (voimassaolon voi tarkistaa myös sarjanumeron ja netissä olevan tarkistimen avulla), jos raaputtaa pinnan ja paljastaa lunastuskoodin niin kannattaa myös käyttää sitä ja lunastaa sertifikaatti omalle hopeatilille.

  Nämä sertifikaatit eivät olisi Suomessa lunastettavissa hopearahana. Tämä poistaa aikaisempiin suunnitelmiin liittyneet alv-ongelmat. Tietysti kaikki alan kauppiaat vaihtaisivat näitä myös metalliksi sitä noin 5% palkkiota vastaan, mikä on tällä hetkellä AGD:n hintaero Suomen ja Viron välillä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s