Silvervault osallistuu Sijoitus Invest 2011 messuille, varaa lippusi nyt!

Silvervault osallistuu ensimmäistä kertaa sijoitusaiheisille messuille. Sijoitus Invest 2011 järjestetään Wanhassa Satamassa 16.-17.11.2011. Paikka on avoinna 8:30-18 molempina päivinä. Ilmoittautuminen on maksuton kunhan ilmoittaudut tästä. Risto Pietilän puheenvuoro aiheesta ”Voiko hopean rakettimainen nousu yhä jatkua?” keskiviikkona 16.11. kello 14:30-14:50. Nähdään standilla!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Silvervault osallistuu Sijoitus Invest 2011 messuille, varaa lippusi nyt!

 1. Stefan sanoo:

  tuo ilmoittautumislinkki ei toimi!

 2. Markku sanoo:

  Seuraavaksi paras linkki on: http://www.wanhasatama.com/sijoitus-invest

 3. Nähty on sanoo:

  Markkina on vähän aneeminen. Ja menee juuri päinvastoin kuin pitäisi. Ei ole toipunut romahduksesta, ja kun euroalueelta tulee huolestuttavia tietoja, hinnat laskevat osakekurssien mukana.

  Ei tainnut olla hopeastakaan turvasatamaksi.

  • Silverbank sanoo:

   Aaa.. markkina menee aina päinvastoin kuin ”pitäisi”. That’s the beauty of it 🙂 Tilannehan on niin, että siinä vaiheessa kun osapuolten mielestä jotain ”pitää” tapahtua niin he ovat jo itse positioituneet siihen vaihtoehtoon. Tällöin markkinalla on jäljellä vähemmän niitä, jotka voisivat omilla toimillaan enää toteuttaa ko. vaihtoehdon. (Esim. ostajia, jos kaikki ovat jo ostaneet ja vaan toivovat hinnan nousevan lisää).

   Ylipäätään kuulostat tämän kommentin perusteella aika hötkyilevältä sijoittajalta. Kärsivällisyyttä! Minä tein tammikuussa 2006 päätöksen sijoittaa kaikki rahat hopeaan ja tämä on kestänyt tähän vuoteen asti ja kestää vielä vuosia. Nyt olen etsinyt muitakin kohteita mutta hylännyt kaikki koska niissä ei vielä ole yhtä hyvää tuotto/turvallisuussuhdetta. Vähän bitcoineja olen ostanut ja sijoittanut pariin kaverin firmaan.

   Uskon, että 2010-luvun aikana koittaa aika tehdä siirto pois hopeasta, mutta tällöin hopean ostovoiman tulee olla moninkertainen nykyiseen nähden. Niin kauan kuin 1 AGD maksaa alle 50 (nyky)euroa niin ei ole mitään tarvetta pelätä sijoitustensa puolesta. Sen jälkeen vasta isot rahat jaetaan. t. Risto Pietilä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s