Tunnelmia pääjuhlasta, muistakaa asiakasilta!

Silverbankin vuosijuhlien pääjuhlat pitenivät puolivahingossa kolmipäiväisiksi, kun torstain järjestelykokous muuttui pre-partyksi ja jatkui aamukuuteen. Perjantain ja lauantain voimassa olleita varsinaisia pääsylippuja leimattiin yhteensä 24, ja näistä monet ovat edelleen nähtävissä klubin arkistoissa, kuten myös helmikuun avajaisiin leimatut noin 35 pääsylippua. Musiikkia tarjosivat mm. Hanna Tuomela ja Olli Juutilainen. Ruokapuolesta vastuussa olivat Maria Lönnqvist ja Lari Laurikkala. Klubi-isäntinä ja -emäntinä toimivat Emma Teronen ja Risto Pietilä.

Huomenna keskiviikkona 2.11. on Asiakasilta, joka sijoittuu kello 19-21 (saa tulla vähän ennenkin – liike on auki 12-19 normaalia bisnestä varten). Ilmoittautumiset risto.pietila@silverbank.net. Ilmoittautumisten funktio on se, että saamme ruokailijoiden määrän kohdalleen. Nyt on käynyt niin, että haluamme tarjota 4 ruokalajin rawfood luomuherkkupäivällisen tuossa turinoinnin lomassa, ja kuitenkin tehdä sen jo sovittuun 20 euron hintaan (myöhemmin illalla samassa tilassa on toinen tilaisuus, jossa pelkkä ruoka maksaa 35€!) Iltaan mahtuu 10 ensimmäistä.

Ja paikkana kaikkeen tähän toimii luonnollisesti Silverclub, Pursimiehenkatu 15, Helsinki.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Tunnelmia pääjuhlasta, muistakaa asiakasilta!

  1. Nähty on sanoo:

    Kannattaisi kiinnittää huomiota markkinan kehittämiseen ennemmin kuin teinijuhliin. Hopea.fi:n hinnat ovat samat kuin viikko tai kaksi sitten markkinoilla ei ole niihin mitään vaikutusta, joko ylläpitäjä on keksinyt jotain mielenkiintoisempaa tai lopettanut koko toiminnan. Tällaisilla markkinoilla on hankala tehdä mitään.

    • Risto Pietilä sanoo:

      Hei, kiitos palautteesta! Hopea.fi:n hinnat sovitaan puhelimessa joko suoraan asiakkaan aloitteesta tai siten, että hän täyttää lomakkeen ja sitten soitamme takaisin. Onko sinulla hopeasijoituksia? Suosittelen aivan ensimmäiseksi tutustumaan Silvervaultiin, sinne rekisteröityminen on helppoa ja aloittaa voi vaikka 20€ summalla jos ei rahkeet riitä enempään. Markkina kehittyy aika lailla itsekseen kun ulkomaailmassa asiat menevät koko ajan hullummin. Tavoitteemme on pitää jatkuvasti edullisimmat hinnat ja palkkiot ja luottaa siihen, että asiakkaamme ovat fiksuja ja valitsevat itselleen parhaan vaihtoehdon. Niinkuin he ovatkin. Tervetuloa sinäkin asiakkaaksemme!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s