Silvervaultin avaamisesta vuosi täyteen 1.11.2011!

Silvervault-palvelu täyttää vuoden 1.11.2011. Sinä aikana tietojärjestelmään kirjattu hopeamäärä on kasvanut 130 000 AGD suuruiseksi (n. 2,5 MEUR). Etenkin, kun vasta pari viikkoa sitten kävimme tilanteessa, että myynnin suuruutta rajoitti uuden hopean saaminen, olemme tulokseen kohtalaisen tyytyväisiä. Virallinen liikevaihtotavoite oli 1-5 MEUR, epävirallinen 2-5 MEUR. Yhtiön operatiivinen toiminta on ollut koko ajan voitollista ja se tekee voitollisen tilinpäätöksen ensimmäiseltä tilikaudeltaan, joka päättyy vuoden vaihteessa.

Emoyhtiö Hopeapankki Holding järjesti lokakuussa osakeannin, jossa yhtiön osakemäärää lisättiin 4,7%. Suurimmille nykyisille asiakkaille suunnatussa annissa tehtiin merkintöjä yhteensä 92000 eurolla. Merkintähinta oli 1650 EUR/osake, mikä on tähän asti korkein osakkeen kauppahinta. 12/2010-3/2011 aikana kauppaa käytiin yleisesti noin 1400 eurolla, mutta osakkeen hinta romahti huhtikuussa negatiivisen TV-julkisuuden johdosta 800 euroon, josta se on syksyn aikana taas nopeasti toipunut, kun osoittautui, että julkisuus ei ollut haitaksi liiketoiminnalle ja oli sitä paitsi perätöntä niin kuin yleensä.

Saimme osakeannissa 5 uutta partneria. Kun huomioidaan näiden resurssit sekä muutaman prosessiparannuksen tuoma toiminnan nopeutuminen, arvioimme, että hopean maahantuonnin maksimivolyymi on jatkossa kaksinkertainen verrattuna siihen, joka lokakuussa oli vähällä loppua kesken. Olemme siis valmiit avaamaan palvelun maailmanlaajuisesti käytettäväksi vuoden vaihteesta lukien.

Ensi vuodelle ei ole virallista liikevaihtotavoitetta, hyväksyttävän alaraja on 100% liikevaihdon kasvu eli säilytyksen kolminkertaistuminen 2012 loppuun mennessä.

Silvervault osallistuu Sijoitus Invest 2011 messuille Wanhassa Satamassa 16.-17.11.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s