Silverbankin vuosijuhlat

Silvervault-palvelu on ollut käytössä vuoden. Tämän juhlimiselle on varattu aikaa nyt alkavat 2 viikkoa. Juhliminen keskittyy omalle klubillemme Silverclubille, joka sijaitsee Pursimiehenkatu 15, Helsinki, katutasossa.

Pääjuhla yhtiön osakkaille, kutsuvieraille, ja muille, jotka kokevat kuuluvansa joukkoon, järjestetään 28.-29.10. Se alkaa 28.10. kello 16 partnerien yksityistilaisuudella, ja ovet aukeavat muille vieraille kello 19. Kello 20 alkaen on tarjolla ruokaa Lari Laurikkalan johdolla, ja ihme olisi jos the M.L. Raw Dessert Collection loistaisi poissaolollaan… Muuhun ohjelmaan pätee se, mitä klubin helmikuun avajaisista luvattiin ja koettiin. Saara Aallon ihanaa laulua saamme kuulla nytkin. Ruoan, veden, ilman ja seuran laatu on tälläkin kertaa parhauden tasolla.

Juhlatila on auki sunnuntaihin kello 12 asti. Lippu 3 AGD / 300 klubirahaa / 60 EUR / 90 USD sisältää ruokatarjoilut. Lippuvaraukset sähköpostilla risto.pietila@silverbank.net t. 050-3235950, maksu ovella.

Erityisesti asiakkaillemme suunnattu tutustumisilta on ke 2.11. kello 19 alkaen. Pääsy 1 AGD / 20 EUR, ja täälläkin on hyvät ruoat.

Muista juhlaviikkojen tapahtumista tiedotetaan kutsuvieraille / kohderyhmille, ja avoimien tilaisuuksien osalta lisäksi tässä blogissa.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Silverbankin vuosijuhlat

  1. Risto Pietilä sanoo:

    Silverbankin FB-sivulla, mun FB-sivulla, asiakastiedotteessa, osakastiedotteessa ja vaikka missä on kutsuttu pääjuhlaan ihmisiä. Tiedämme, että tilaisuus ei ole jokamiehenjuttu, mutta jos haluat kuulua joukkoon niin olet enemmän kuin tervetullut! Uusille kerron mielelläni jos on kysymyksiä.

  2. Risto Pietilä sanoo:

    Pukeutuminen on herättänyt kysymyksiä. Emme ole halunneet identifioida juhlia pukukoodin mukaan, siksi tämä on ymmärrettävää. Luotamme siihen, että jokainen sisäisesti tuntee, kuinka haluaa pukeutua klubin hienoimpaan vuosittain toistuvaan tilaisuuteen. Frakki lienee liikaa, mutta smokki, tumma puku, vanha puku tai naisilla vastaava juhlava asu on varma valinta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s