Silverbank – syksyn toimintasuunnitelma

Minulla on ollut jo jonkin aikaa tunne, että yhtiöllämme menee hyvin ja se on aika hyvässä iskussa tulevia haasteita varten. Jopa kesä – monilla aloilla hiljaista aikaa – oli meille voimakkaan kasvun aikaa. Syksyn ja talven aikana siirrymmekin toimintasuunnitelman seuraavaan vaiheeseen.

Hallitseva asema maantieteellisillä kotimarkkinoilla on saavutettu ja avaamme palvelun kaikkien eurooppalaisten käytettäväksi. Sinänsä yksinkertaiseen nettipalvelun avaamiseen yhdistyy suuri määrä taustatyötä. Erotumme eurooppalaisista kilpailijoista sillä, että meillä hopea on oikeasti olemassa, vieläpä asiakkaalle ei edes myydä muuta kuin jo holvissa olevaa hopeaa, joka on kaiken lisäksi noudettavissa käyttökelpoisessa muodossa itselle milloin tahansa. Meillä ei pelata asiakkaiden rahoilla. Tämän vuoksi hopean saatavuus ja maahantuonnin pääomavaatimusten tyydyttäminen on jatkuva työsarka.

Syksyllä toteutuu myös osakeanti, jolla pyrimme saamaan lisäresursseja maahantuontiin. Lisäksi koko yhtiön periaatteena on, että se olisi asiakkaidensa omistama. Tietynlainen ihannetila olisi keskinäinen yhtiö, mutta eri maissa vallitsevien erilaisten säädösten johdosta tavallinen osakeyhtiö on katsottu joustavimmaksi. Kuitenkin tarjoamme tänä syksynä enintään 99 suurimmalle säilytysasiakkaallemme mahdollisuuden ryhtyä omistajaksi. Enempää eivät Suomessa vallitsevat säädökset tee mahdolliseksi.

Kun käymme tässä yhteydessä yhtiön kaikkia liikeprosesseja läpi ja vahvistamme ne kolminkertaisiksi aikaisempaan maksimikapasiteettiin verrattuna, pyydän teiltä, hyvät asiakkaat ja asioitamme läheltä seuranneet, palautetta ja parannusehdotuksia. Toteutamme ne mielellään tämän kokonaisremontin yhteydessä. Samoin jos palava halunne on ollut tulla Silverbankin, -klubin tms. toimintaan mukaan, nyt juuri on oikea aika tehdä se kun asioita tapahtuu!

Silverclubilla (Pursimiehenkatu 15) muuten tapahtuu seuraavasti:

Ke 21.9. kello 12-19 BASAARI, myynnissä kymmeniä kiloja hopeaesineitä ja muuta arvokasta (vapaa pääsy!); basaarin jälkeen kauden avajais-KLUBI-ILTA. Ruokapuolesta vastaa Maria Lönnqvist Raw Dessert Collection.

Ma 26.9. kello 17-18 HOPEASIJOITTAJAILTA. Syksyn ensimmäinen sijoittajailta, jossa käymme läpi taloustilannetta ja sijoitushopeaa yhtenä vaihtoehtona. Alustajina Suomen jalometallisijoittajien pj Heikki Saaren-Seppälä ja Silverbankin perustaja Risto Pietilä. Vapaa pääsy. Näitä järjestetään jatkossa kuukausittain.

Ke 28.9. kello 17-19 OSAKEANNIN INFOTILAISUUS. Kutsuvierastilaisuus, mutta varasin päivän jo nyt että kutsutut pääsevät varmasti paikalle. Jatkuu klubi-iltana.

26.10.-6.11. SILVERBANKIN VUOSIJUHLAT. Ohjelmasta seuraa lisäinfoa myöhemmin.

Suomenkielisillä sivuilla on siirrytty käyttämään Silvervault-nimen lisäksi myös vastaavaa logoa. Varmistakaa ystävällisesti, että logo näkyy ongelmitta selaimellanne ja reklamoikaa asiakaspalveluumme, ellei näin ole.

Advertisements
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Silverbank – syksyn toimintasuunnitelma

 1. M sanoo:

  Firman nettisivu Silverbank.net kaipaisi pientä viilaamista.

  Kehitysideani:
  * Ylälaidan logo on sumea, sen pitäisi olla täysin terävä.
  * Etusivulla näkyviä naamoja klikkaamalla pitäisi päästä jonnekin, tai poistaa linkit.
  * Englanninkieliset tekstit voisivat olla huomattavasti sujuvammin kirjoitettu.

  Menestystä syksyyn! 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s