Liity Silverbankin asiakkaaksi vielä elokuun aikana – tienaa hopeaa loppuelämäksesi!

11.-31.8. asiakkaaksi liittyneiden, jotka ovat ostaneet hopeaa tilille, kesken arvotaan 10 AGD. Tarkastin äsken, että arvontaan osallistumiseen oikeutettuja ei ole vielä kymmentäkään(!) eli on hyvät mahdollisuudet voittaa. Lisäksi voittajalta kysytään, kenen suosituksesta hän päätyi liittymään hopeasijoittajaksi. Jos hän nimeää sinut, saatte molemmat 10 AGD. Tietoja ei kerätä eikä tallenneta.

Mutta ei siitä sen enempää. Kaverin kanssa huokailtiin markkinoinnillista haastetta: 10 AGD ei vain palkintona kuulosta kovin houkuttelevalta. 10 EUR on kohtuullinen summa, siitä jää vielä mukavasti yli kun ostaa kahvikupin, mutta 10 SEK on raha jolla ei todennäköisesti saa kaupasta yhtään mitään. Kahvin automaatista. Ehkä. Hopearahayksikön arvon ymmärtäminen on vaikeaa, koska maan oman rahayksikön ostovoimaa pidetään vertailukohtana ja muihin suhtaudutaan alentuvasti.

Miltä kuulostaisi:
– 10 AGD on 222,4g puhdasta hopeaa.
– Maailmassa tuotetaan hopeaa noin 3g/henki vuodessa. 10 AGD on henkeä kohti laskettu tuotanto yhden ihmisen elinajalta.
– 10 AGD on sama määrä hopeaa kuin 24 kahvilusikassa, tai neljässä isossa kynttilänjalassa.
– 10 AGD, ollessaan kierrossa olevaa rahaa Amerikassa, vastasi 50 tunnin työpanosta, toisiaan jopa yli kuukauden. Vastaavasti sillä saattoi ostaa esimerkiksi 500 lehden irtonumeroa.
– AGD on yleisempi fyysisen sijoitushopean muoto kuin muut markkinoilla olevat tuotteet yhteensä. Silti sitä on jäljellä vain noin 0,15 AGD henkeä kohti. 10 AGD on näin ollen 70 kertaa se osuus, joka hopeasta tasan jaettuna tulisi. (Vertailun vuoksi, jotta sinulla olisi 70 kertaa oma osuutesi setelimuotoisista euroista, pitäisi olla 150 000 €)
– Ja onhan sen eurokurssikin taas piristynyt, ja on tätä kirjoitettaessa 261,70 EUR.

Ei ehkä kannatakaan kiinnittää liiaksi huomiota tällaisiin kampanjoihin vaan kerrata vain faktoja:

1. Talous tukehtuu mielettömään politiikkaan yhä pahemmin päivä päivältä. Kukaan vallassa olija ei ehdota, saati toteuta vaihtoehtoja, joilla olisi edellytykset parantaa tilannetta. Rahaa painetaan lisää. Rahan arvo laskee. Kaikki kallistuu. Kansa köyhtyy.

2. Hopean hinnankehitys näyttää yhä vakuuttavammalta päivä päivältä. Hopeamiehillä on tarjolla vaihtoehto kuinka suojella ainakin itsensä ja perheensä poliitikkojen tuhoisalta hölmöilyltä. Hopeaa on vähän. Hopean hinta nousee. Kaikki tulee yhä halvemmaksi. Hopeaan sijoittamalla rikastuu.

Saa valita.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Liity Silverbankin asiakkaaksi vielä elokuun aikana – tienaa hopeaa loppuelämäksesi!

 1. Risto Pietilä sanoo:

  Joudun korjaamaan hieman väitettäni ”Kukaan vallassaolija ei…”. Islannissa on kieltäydytty yhteisvastuusta ja moraalikadosta ja pitäydytty siinä, että kukin vastaa omasta velastaan. Siksi maa onkin kovaa vauhtia toipumassa kriisistä ja velaton:

  http://sacsis.org.za/site/article/728.1

  Niin kauan kuin Suomessa ei kansaa haluta vastaavalla tavalla päästää piinasta, ostakaa hopeaa.

 2. Nähty on sanoo:

  Islanti on niin pieni talous, että sen kieltäytymiset tai kieltäytymättä jättämiset eivät heiluttele euroopanlaajuisia systeemeitä. Isommat taloudet eivät voi tehdä noin. Suomi ei muuta pyydä kuin takuita, ja kaikesta päättäen meitä ollaan panemassa jo siitäkin ruotuun. Oikeudenmukaista tai ei, heillä on taloudellinen voima, ja meillä ei. On parempi olla kerjäämättä lisää vaikeuksia ja otettava tästä tilanteesta mitä saadaan.

  • Romahdus Tulee sanoo:

   Jos valtio ”päättäjät” ovat pelosta kankeana eivätkä uskalla tehdä oikeita päätöksiä niin sillon on yksityisen kansalaisen otettava ohjat käsiin ja turvata ainakin oma tulevaisuutensa sijoittamalla kultaan tai hopeaan, jotta ei joutuisi täysin puille paljaille. EU rikkoo omia sääntöjään jakamalla yhden maan velkavastuut muille ”veronmaksajille”. Voitot on yksityistetty ja tappiot kansallistetaan pienen ihmisen niskaan. Tästä seuraa pidemmän päälle se, että kansanousee barrigaadeille ja päättäjät ja pankkiirit on päätä lyhyempiä. Nyt olisi hyvä aika kieltäytyä maksamasta pankiirien metkuja ja laittaa rahahanat kiinni. Euro on jo sen pisteen ylit mennyt, että sitä ei voi enään pelastaa ainakaan nykyisessä muodossa. Päättäjät tulevat tuomaan mallin, jolla kaikki laitetaan saman pankkisyteemin alle ja tämä tarkoittaisi käytännössä paluuta feudalismiin ja periytyvään velkataakkaan. EI NÄIN!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s