Hopea.fi:n asiakkaille lähetetty markkinatiedote

”Hyvät asiakkaamme ja postituslistalaiset,

Hopean hinta on noussut merkittävästi viime kesästä – myydyimmän sijoitushopealaadun AGD sijoitushopean noteeraus on noussut noin 120%.

http://silverprice.org/silver-price-history.html
http://hopea.fi/palvelumme/arvon-kehitys/

Nopeaa nousua seuraa suurella todennäköisyydellä vastakkaissuuntainen liike. Niin on tapahtunut aina tämän vuonna 2003 alkaneen hopean nousuputken aikana. Pitkäaikaissijoittajan ei tarvitse tehdä mitään. Spekulantin haaste on ajoituksessa. Pidin itse viime syksynä todennäköisenä, että hopean hinta (silloin 20€/oz), nousee 30€:oon keväällä 2011, ja sen jälkeen voimakkaasti tempoillen laskee koskien kesällä uudelleen jopa 20€ tasoa, nousten 25€:oon ja alkaen siitä taas uuden syklin.

Hopean spot-hinta on eilen käynyt yli 33€:ssa Suomen markkinoiden ollessa suljettuna. Tänään hinta on ollut noin 31€/oz.

Fyysisellä hopealla spekuloiminen ei perinteisesti ole ollut kannattavaa. Todellisen metallin hinta ei seuraa spot-hinnan nytkähtelyjä orjallisesti, vaan vaimentaa niitä sitä enemmän, mitä suurempia muutokset ovat. Mitä korkeammalla on spot-hinta, sitä pienemmällä preemiolla metallituotteita saa.
Hopea.fi:ssä sekalaiset 1 unssin kolikot ovat spot+30%, Silverbankissa (silverbank.net) AGD jopa spot+16%. Veroineen. Näin alhaisia hintoja ei ole vielä koskaan Suomessa nähty.

Vastaavasti myymisestä kiinnostuneille maksamme päivän hinnan kaikista hopeatuotteista. Maksamme myös parhaan hinnan hopeaesineistä.

Hopea.fi käy kauppaa ma-pe pidennetyin aukioloin niin kauan, kuin kiinnostava markkinatilanne kestää. Koska postitoimituksissamme on koko kevään ollut ruuhkaa, toivomme asiakkailta henkilökohtaista käteisasiointia uudessa liikkeessämme Pursimiehenkatu 15, Punavuori, Helsinki. Puh. 050-3220850. Varautukaa nopeaan toimintaan =)

t. Risto Pietilä”

Silverbankin asiakkaiden kannattaa lisäksi lukea tarkasti eilinen kirjoitukseni, koska se selventää noteeraushinnan määräytymistä myös ääritilanteissa.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Hopea.fi:n asiakkaille lähetetty markkinatiedote

 1. rauli sanoo:

  toivoota n etoo saanu spead tulisi lähemmäksi 1oz kolikoille.jotta saataisin myytyä,enemmän 1oz kolikoita.hopea on hopeaa,en vieläkään tajua miks liki 100% hopea on huonommassa ostokurssissa,kun agd,vaika pitoisuus on liki 100%.miks täyshopea on huonommassa takaisinostokurssissa kun agd,jossa pitoisuus on vain 90%.kaipaan vastausta tähän.

 2. Risto Pietilä sanoo:

  999-hopea ei käy kaupaksi. Sitä on minulla nyt jo liikaa ja lisää tulee tällä alhaisemmallakin hinnalla.

  AGD käy kaupaksi.

  Maksan enemmän tavarasta jonka saan myytyä kuin sellaisesta jota en.

 3. MarkusJ sanoo:

  Eikös tuossa ole verotusjuttukin? .90 hopea on verotonta, koska on ”oikeaa rahaa”, kun taas tehdyt .999 hopeakolikot ovat ”jotain muuta”, joten niistä pitää maksaa alv jne. Eikös näin ole?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s