Iltalehdelle kiitos kokosivun jutusta!

Tämän päivän Iltalehti on tehnyt reippaan jutun Silverbankista. Osittain A2:n reportaasin inspiroima artikkeli oli perinyt muutamia asiavirheitä, jotka täytyy oikaista. Erittäin positiivista palautetta saa Iltalehden alttius virheiden korjaamiseen. Soitin vaihteeseen, joka vastasi heti. Selitin asiani. Minut yhdistettiin heti uutispäällikölle, joka heti antoi minulle sähköpostiosoitteen, jonne voisin vastineeni lähettää. Verkkouutista luvattiin päivittää vielä tänään ja 1000 merkin pituinen oikaisu saada huomiseen lehteen mikäli he saisivat tekstin tänään iltapäivällä.

Now that’s what I call business! Heti huomaa asenteesta, että Iltis tuottaa verorahoja eikä kuluta niitä 🙂

Silvervaultin oikaisu IL 15.4. uutiseen ”Tv-tähti mukana oudossa kultissa”
[uutisen lyhennetty nettiversio]

Uutisessa ei riittävästi tehty eroa Silvervaultin ja muiden skenen toimijoiden välillä. Tämä on omiaan aiheuttamaan sekaannusta.

Silvervault OÜ (”Silverbank”) on virolainen yhtiö, joka netin välityksellä tarjoaa hopeatilejä, jonne voi ostaa hopeaa nettipankista euroilla, myydä hopeat yhtä helposti tai noutaa kolikot itselle. Hopea säilytetään pankkiholvissa Tallinnassa.

Yhtiöllä ei ole toimintaa Suomessa. Se myy ainoastaan hopeaa, ei esimerkiksi superfoodeja. Se ei ole palkannut alaikäisiä. Silverclub ei ole Silvervaultin kerhotila. Tilaa operoi Hopeapankki Holding Oy. Shasa on myös eri yhtiö. ”Suklaata ja seksiä” –bileet ovat Shasan järjestämät.

Holviin on tavoitteena saada 2012 loppuun mennessä säilytettäväksi miljoona hopeadollaria. (25 tonnia, n. 25 milj. euroa).

Toiminnan kannattavuus ei lepää palkattoman työn varassa. Silvervault OÜ:n operatiivinen henkilöstö saa palkkaa. Ainoastaan suomalainen markkinointityö on vapaaehtoista, ja sen tarve vähenee kun kaikki saavat tietää palvelusta.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

10 vastausta artikkeliin: Iltalehdelle kiitos kokosivun jutusta!

 1. Risto Pietilä sanoo:

  Tyylipuhdasta meininkiä Iltalehdeltä kun linkitin tämän sivun ja pyysin oikaisun viikonlopun lehteen:

  ”Oikaisu menee sovitusti viikonlopun lehteen.

  Mukavaa kevään jatkoa.

  Parhain terveisin,
  Juho Rissanen
  toimitussihteeri
  Iltalehti”

 2. Myös päivän Nyt-liitteessä oli juttua, Shasa-painotteisesti mutta myös Silverbank mainittiin. Ihan asiallinen juttu.

 3. missä? sanoo:

  Hyviä oikaisuja!

  Mihin muuten yrityksen muut partnerit (Astrid Pietilä, etc.) on kadonnu?

  Keväisin terveisin!

 4. Asko Kaukua sanoo:

  Kiitän myös Iltalehden toimitusta pikaisesta asiavirheiden korjaamisesta. Harmi vaan että ensivaikutelma on vaikeampi muuttaa jälkeenpäin, tähän median ”virheet” monesti perustuvat.

  Silvervaultin idea on fantastinen. Tässä kansa saa ilman kuluja, siis loistavilla ehdoilla, käyttöön reaaliomaisuutta eli hopeakolikoita rahaksi tai sijoitukseksi. Silvervault ottaa provikat hopean maahantuojilta, näin asiakkaat voivat tehdä kauppaa hopealla ilman että siitä rankaistaan koroilla, maksuilla tms.

  Tämä avaa ihmisten tietoisuutta siitä että raha voisi olla ihan erilainen kuin nykyinen fiat-valutta, jolla ei ole mitään todellista arvoa, paitsi negatiivista. Fiat-raha syntyy velkana, ja sen kirous on korko, johon tarvittavaa rahaa ei olla koskaan luotu.

  Iltalehden toimittajista spekuloin että he ovat valtaeliitin äänitorven työntekijöinä ”pakotettuja” mollaamaan tai tekemään naurettavaksi, vaikka ”vahingossa”, sellaisia tahoja jotka astuvat Ison Rahan monopolien reviireille. sellaisille alueille joiden purkautuminen kansan tietoisuuteen voi tehdä lopun ponzi-kusetukselle, jota tässä tapauksessa oleva fiat-valuutta on. Wincapita on ihan pennien pyörittelyä maailmanpankkien globaaliin pyramidikorkovaluuttaskeneen verrattuna!

  Koska korkoon tarvittavaa rahaa ei olla koskaan luotu, ovat kaikki ”luottoa ottaneet” valtiot, yritykset ja ihmiset mukana muutaman pankkiirisuvun pakkolaululeikissä, jossa pitää istua kun laulu loppuu. Tuoleja on liian vähän, jolloin velkataakka pakottaa jonkun pois pelistä. Oireita tästä ovat mm. kansan köyhtyminen, koulutuksen tason romahtaminen, konkurssit, mellakat, oikeuslaitoksen rappeutuminen, ja vaikkapa (resurssi)sodat.

  Lue ylläoleva uudestaan jos et ymmärtänyt. Tuo on ”äänestäjän ajokortin” pakollinen osio. Jos et ylläolevaa ymmärrä, et ymmärrä koko talouspolitiikasta mitään. Et ole silloin poliittisessa mielessä hereillä, vaan poliitikkojen kukkaiskielen vietävissä.

  Miksi talouspolitiikka olisi niin tärkeää, eikö sosiaalipolitiikka riitä? Kysytään sitten miltä tahansa suomen kunnalta hoituuko se kuntalaisten hyvinvointi, tai modernein termein paremminvointi, niillä rahoilla jotka ovat jo Irlannissa tai Kreikassa?

  Jos ihan inhorealisteja ollaan, niin kansallisvaltiot ovat avoimessa talous-sodassa kansainvälisen EU-finanssimafian kanssa. Jos et ole tästä samaa mieltä, niin laita todisteet miksi näin ei olisi?

  Pankkiirit kokoontuvat missä milloinkin, ja miettivät kuumeisesti mitä voisivat tehdä voidakseen laskea liikkeelle yhä enemmän luottoa, jottei korkopeikko romahduta koko systeemiä. Kansallisvaltioiden ylivelkaantuminen, sodat, yksityistäminen, johdannaiskasinot, nämä ovat pankkiirien työkaluja pitääkseen tämän reaaliomaisuuden ryöstöoperaation käynnissä. Sillä siitä on pohjimmiltaan kyse, rumasta rikollisuudesta, jossa rikkaat suvut saavat reaaliomaisuutta antamatta oikeastaan mitään vastineeksi.

  Silvervault konsepti tuo markkinoille valuutan jonka arvoa, korkoa tai likviditeettiä ei päätetä salaisissa kabineteissa, vaan vapailla markkinoilla. Hopea on kautta aikojen ollut suosituin valuutta. Vain viimeisen parin sadan vuoden aikana ponzi-raha on vallannut maailman ja aiheuttaa nyt kansallisvaltioiden hallinnon ja omistuksen siirtymistä rahasuvuille…

  On kylläkin totta että nykysysteemissä myös hopea ja kulta ovat salaisten kabinettien rötösherrojen manipuloitavissa. Tästä esimerkkinä London Fix joka kertoo aina mikä hopean ja kullan hinta milloinkin on. He tekevät satojen miljardien jalometallien kauppaa päivittäin. Skandaali on että tästä ei ole näiden pankkien raporteissa eikä kirjanpidossa MITÄÄN mainintaa. Yksi pankeista, joka sentään jotain kertoi, paljastui alastomaksi shorttaajaksi, eli ei ollutkaan ostanut kultaa tai hopeaa, siis toimi asiakkaan toimeksiannon vastaisesti. Mm. JP Morgan Chase on nyt isossa oikeudenkäyntisopassa asian tiimoilta. Summat olivat miljardeja. Lue lontooksi, suomennokseni on mahdollisesti hieman sekava kielimuurin takia:

  http://marketforceanalysis.com/article/latest_article_040611.html

  Itse en haluaisi olla sellaisen median toimituksen työntekijänä joka tukee, vaikkapa vääristämällä totuutta, omien lapsiemme tulevaisuuden valumista fasistiseen velkakorko-orjuuteen. Asiaa on tutkittu, ja huomattu miten muutama suku tosiaan omistaa yhä suuremman osan maapallostamme:

  http://theeconomiccollapseblog.com/archives/20-statistics-that-prove-that-global-wealth-is-being-funneled-into-the-hands-of-the-elite-leaving-most-of-the-rest-of-the-world-wretchedly-poor

  Tätä taustaa vasten on ilahduttavaa että vaihtoehtoja orjuuteen pakottavalle ponzi-korkovelkarahalle on olemassa. Utahin osavaltio määräsi jo hopean ja kullan vaihtoehtoiseksi valuutaksi osavaltiossa, reaktiona dollarin arvon romahtamiselle…

  http://www.consumerismcommentary.com/gold-and-silver-officially-currency-in-utah/

  Saa nyt nähdä rohkeneeko kukaan kommentoida näin ”arkaluontoista” asiaa?

 5. GGR sanoo:

  Niin, mutta missä on Olli Posti?
  No oikeesti niin nyt Risto setä oikoo juttunsa omakseen, jos IL SE suomen luotettavin nyt nykii tän oikaisun niin OHHOIJJAAA.
  Mutta edelleen kuuluu asia:
  Missä on Olli Posti?

 6. Olli Posti sanoo:

  GGR: Mitä meinaat, kuuluisko mun oikoa jotain?

  • Olli Posti sanoo:

   Mieluiten keskityn uuden valuen luomiseen, kuten aina (lepäilyn ja nautiskelun ohessa), ja tällä hetkellä ennen kaikkea uusien lukijoiden kouluttamiseen superterveyden maailmaan, mikä on mun mission perus-osa. Toivon samaa tältä blogilta – maailman parasta hopea- ja talouskoulutusta kehiin asap. Add Value, varsinkin nyt kun sitä yleisöä on. Kiitos Asko Kaukua !!

 7. Risto Pietilä sanoo:

  Toinen omilla rahoillaan pelaava media on tehnyt meistä ihan asiallisen jutun:

  http://mtv3.mobi/uutiset/1313416

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s