Finanssivalvonnan määräämä ostotarjous joillekin Hopeapankki Holding Oy:n osakkeille

Finanssivalvonta on 8.4.2011 lähestynyt Hopeapankki Holding Oy:tä sekä jäljempänä tarkoitettujen osakkeiden myyjiä selvityspyynnöllä koskien Osakemyynti M002:ta, yhtiön osakkeella elokuussa 2010 tehtyä järjestelyä, jossa kolme yksityishenkilöä tarjosi ja myi 100kpl yhtiön osakkeita hintaan 1000 €/kpl.

Finanssivalvonta katsoo, että myynnistä olisi tullut laatia Finanssivalvonnan hyväksymä tarjousesite. Alle 100 000 € myynnistä esitettä ei olisi tarvinnut laatia. Finanssivalvonta suosittaa, että
”yhtiö ilmoittaa omasta lainvastaisesta menettelystään niille sijoittajille, joiden oikeuksia esitteettömällä arvopaperitarjouksella on rikottu – – ja tarjoaa näille mahdollisuutta perua sijoituksensa eli käytännössä myydä osakkeet hankintahintaan (ilman lisäkuluja ml. varainsiirtovero) yhtiön osoittamalle taholle – -.”

Yhteyshenkilön, markkinavalvoja Merja Elon Finanssivalvonnasta kanssa on selvitetty, että yllä tarkoitettu tarjous välittää osakkeet 8 kuukautta sitten tarjousmyynnissä käytettyyn 1000 €/kpl hintaan ilman lisäkuluja yhtiön osoittamille tahoille koskee niitä osakkeita, jotka myytiin elokuun tarjousmyynnissä ja jotka edelleen ovat silloisen ostajan omistuksessa. Tällaisia osakkeita on numerot 101-150, 195, 201-212, 220-223, 276-281, 284-300 (yht. 90 osaketta).

Hopeapankki Holding Oy tarjoaa mainittujen osakkeiden omistajille mahdollisuutta tarjota osakkeensa myytäväksi yhtiön osoittamille tahoille. Ilmoitus myyntihalukkuudesta on tehtävä sähköpostitse Risto Pietilälle (risto.pietila@silverbank.net) 22.4.2011 mennessä. Yhtiö osoittaa ostavat tahot viipymättä sen jälkeen, kun myytävien osakkeiden kokonaismäärä on selvinnyt. Tarjouksesta on erikseen tiedotettu mainittujen osakkeiden omistajille.

//

Finanssivalvonta on niinikään kieltänyt ”markkinatakauskonsortiolta” osakassopimuksessa mainitun markkinatakausjärjestelyn järjestämisen. Finanssivalvonta toteaa, että:
”Hopeapankki Holding Oy:n, Risto Pietilän, – – on lopetettava markkinatakausjärjestely ilman viivytystä – -.”

Hopeapankki Holding Oy:n hallitus katsoo, että osakassopimuksen määräys markkinatakauksen järjestämisestä täten raukeaa välittömästi, eikä markkinatakauskonsortio voi näin ollen enää välittää yhtiön osakkeita. Kaikille osakkaille on lähetetty asiasta kertova tiedote.

Lisätietoja

Risto Pietilä
hallituksen puheenjohtaja
Hopeapankki Holding Oy

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Finanssivalvonnan määräämä ostotarjous joillekin Hopeapankki Holding Oy:n osakkeille

  1. hmmp sanoo:

    20-20 Hindsight: Censorship on the Frontline – Money Never Sleeps on Wall Street

    onko tuo fiva vähän samanlainen kuin jenkkilän sec?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s