Mahdollisuus tutustua holviin

Uusi holvimme on otettu käyttöön helmikuun lopussa ja sinne on tulossa lisää tavaraa.

Tässä yhteydessä tarjoamme 1-2 henkilölle mahdollisuuden tutustua holviin ja dokumentoida kokemuksiaan kuvin. Pidämme tärkeänä, että sopimusehtojemme mukaiseen määräykseen, että meillä joka hetki on 100% kaikkien asiakastilien hopeasta hallinnassamme, myös luotetaan.

Kilpailevat yhtiöt eivät pääsääntöisesti edes väitä, että heillä olisi holvissaan todellista hopeaa, ainakaan 100% asiakkaiden sijoituksista. Luottamusta meidän poikkeuksellisen konservatiiviseen toimintamalliimme on mahdollista ylläpitää mm. järjestämällä holviekskursioita.

Haemme vapaaehtoisilmoittautumisia, päivämäärä on 25.3.-31.3. välillä. Kerro mitkä päivät sinulle käy (koko päivän reissu, josta tulee lisäksi kulua matkalippujen verran) ja kerro myös itsestäsi. Päivämäärää ei turvallisuussyistä kerrota etukäteen vaan me otamme yhteyttä. Ilmoittautumiset minun Silverbank-mailiini.

”Koko päivä menee odotellessa ja välissä kannetaan tai lasketaan muutama hopeasäkki.” Tätä huomioiden ottakaa viihdykettä mukaan. Lisäksi kyseessä on hieno tilaisuus jutella yhtäaikaisesti Silverbankin johtohenkilöiden Risto Pietilän ja Erki Sellingin kanssa, mahdollisuus, joka heillä itselläänkin on vain parin kuukauden välein. 🙂

– Risto Pietilä

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s