Silverbank toivoo palautetta liittyen itse toimintaan

Kohti kevättä ollaan kovalla vauhdilla menossa ja Silverbankin toiminta
täyttää kohtapuolin ensimmäiset puoli vuotta. Kestävästä kurssinoususta huolimatta on ilo todeta, että Silverbankin asiakasmäärä kasvaa tasaista vauhtia ja myös säilytysten määrä on jatkuvassa nousussa vaikka viimeaikaiset tapahtumat Japanissa ovat kovastikin vaikuttaneet maailman pörssikursseihin.

Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia partnereita jotka ovat olleet avainasemassa toiminnan käynnistämisen aikana mutta myös sen jälkeen. Vaikka joku voi olla sitä mieltä, että hommat ovat lähteneet käyntiin vähän kuin itsestään niin todellisuudessa tiedetään jokainen henkilökohtaisen panoksemme määrän ja arvon. Henkilökohtainen mielipiteeni on, että vaikeudet eivät saakaan näkyä ulospäin ja kaikki ongelmat ovat aina ratkaistavissa.

Nyt kuitenkin kun lumet sulaa ja yhtiön markkinointiin Suomessa liittyneet suuret linjanvedot ovat pääosin takana, on aika pysähtyä hetkeksi ja katsoa hieman taaksepäin. Jokaisella meistä on varmasti erilaisia kokemuksia tai mietteitä toiminnastamme. Valtaosin on mennyt hyvin, mutta joissakin asiaoissa tai toiminnoissamme olisi ehkä hieman parantamisen varaa. Asiakkailta on saatu mahdollisesti kommentteja tai toiveita joista pitäisi keskustella. Juuri tällaista palautetta toivoisinkin nyt saavani jotta
voisimme parantaa palvelumme laatua, kehittää tietojärjestelmää tai varautua
mahdollisilta ongelmilta tulevaisuudessa.

Otan myös mielellään vastaan ajatuksia mihin suuntaan juuri Sinä haluaisit kehittää Silverbankia tai miten toivoisit hyötyvän meidän Silverbankin organisaatiostamme.

Palautetta odotan suoraan sähköpostiini erki.selling@silverbank.net. Nyt voit olla epäröimättä yhteydessä pienimmissäkin asioissa!

Kiitos jo etukäteen,

Erki Selling, toimitusjohtaja, Silvervault OÜ

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s