Holvin siirto tehty 28.2.2011

Silvervault OÜ:n toimitilat sijaitsevat osoitteessa Narva maantee 63, Tallinna (kuvassa merkitty S-logolla). Asiakkaiden hopeanoudot säilytyksestä tapahtuvat tästä osoitteesta (etuovi yllä). Noudot on sovittava etukäteen käyttöehtojen mukaisesti.

Silvervault OÜ:n jalometalliholvi on muuttanut suurempiin tiloihin Tartu maantee 55:een (ei kuvassa). Uudessa holvissa on tilaa noin 1 000 000 hopeadollarille (vasta-arvo noin 23 M€). Turvajärjestelmät ovat ajanmukaiset ja niitä päivitetään sitä mukaa, kun holvissa varastoitavan hopean määrä ja arvo kasvaa. Tällä hetkellä holvissa on noin 60 000 AGD (1,8 M€).

28.2.2011 suoritettiin hopeasäilytyksen siirto. Siirrossa oli aikaisemman säilytysyhteisön edustajien lisäksi läsnä kolme Silvervault OÜ:n edustajaa, Erki Selling (toim.joht.), Viivika Müller ja Taimar Kõiv. Ulkopuolisena tarkkailijana toimi Peeter Poom.

Siirron yhteydessä tarkastettiin Silvervault OÜ:n hallinnassa olevan holvin sisältämien 500,0 AGD (12 355 g) hopeakolikkosäkkien lukumäärä. Lukumäärä täsmäsi yhtiön ylläpitämien asiakastilien kirjanpidon kanssa.

Yhtiön holvissa olevat asiakassäilytykset inventoidaan ja aitoustarkastetaan tilintarkastajien toimesta ei harvemmin kuin aina tilikauden päättymisen yhteydessä. Seuraava tilikausi päättyy 31.12.2011.

– Silvervault OÜ reg. EE11975348
Erki Selling (Co-Founder, General Manager) +372 5322 5397

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Holvin siirto tehty 28.2.2011

  1. Asiakkaanne sanoo:

    Olisikohan jotain kuvia tuosta saatavilla?

  2. Silverbank sanoo:

    Tarkoitus oli, että kuvia olisi otettu. Harmittaa, että muista asioista mm. turvallisuus huolehtiessa dokumentointi jäi vähemmälle. Otimme etukäteen yhteyttä useisiin suomalaisiin asiakkaisiin, joita pyydettiin mukaan inventoimaan. Emme kuitenkaan turvallisuussyistä voineet julkaista päivää etukäteen netissä ja siten kutsua julkisesti. Kellekään erikseen kutsutuista ei käynyt tämä valittu päivä, ja ajankohdan siirtäminen myöhemmäksi ei ollut mahdollista kun holvin vuokrasopimus päättyi seuraavana päivänä. Pyrimme järjestämään tutustumiskierroksen holviin jo ennen vuodenvaihdetta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s