Silverclub on käsin tehty

Silverclubin sisustus on tehty suurina laattoina myytävistä liimapuulevyistä, joita on saatavana eri puulajeja. Levyt eivät sellaisenaan sovellu käytettäväksi sisustuksessa, vaan ne joudutaan puusepäntaitoa noudattaen leikkaamaan soveltuviksi kappaleiksi toivottuun pituuteen, leveyteen ja ohuuteen.

Klubin pääsalia kiertää yhteensä kolme jalopuulistaa sekä yksi paneeli. Kaikki näistä ovat keskenään erilaisia ja materiaalin hallinta on tärkeää, että hukkapaloja jäisi mahdollisimman vähän. Sirkkeli on ollut ahkerassa käytössä, kun listatkin joutuu tekemään levystä rimoittamalla.

Työtunteja ei ole laskettu, paitsi baaritiskin osalta huomasimme eräässä vaiheessa suorittaneemme kolmen hengen porukalla 17 tunnin työrupeaman. Tämän jälkeen yksi porukasta kävi tekemässä muutaman tunnin palkkatöitä ja tuli sen jälkeen takaisin klubityömaalle. Ennen tai jälkeen asennuksen kaikki puuosat on lisäksi öljyttävä kylmäpuristetulla pellavaöljyllä. Otan jokaisesta pullosta avaamisen jälkeen kunnon hörpyn, että tavara on varmasti tarpeeksi laadukasta.

– Risto Pietilä

Mainokset
Kategoria(t): Silverclub. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s