Silverclubin avajaisiin 100 kutsua

Tarina kertoo, että Ylioppilastalon (1910 lähtien Vanha ylioppilastalo) avajaiset 1870 olivat niin hieno tilaisuus, että ylioppilaskunta joutui neljä vuotta kantamaan korotettua jäsenmaksua. Mekin haluamme, että Silverclubin avajaiset jäävät muistoon, ja kaikenlaista on jo tehty ja tehdään, jotta näin kävisi. Lähes ympärivuorokautisen nikkaroinnin (kiitos viime ajoilta erityisesti Taimar, Lari ja Juhani), mesta alkaa olla asuttavassa kunnossa.

Tänään julkistetaan, miten voi päästä avajaisiin 23.-26.2.

Pääsylippuja on neljää väriä, jotka vastaavat avajaisten neljää päivää. Kutakin on 25 numeroitua, leimattua ja allekirjoitettua kappaletta. Pääsylippu sisältää myös kaikki jäljellä olevat päivät, keskiviikon lipun tarjotessa näin noin 100 tuntia yhtäjaksoista juhlaa. Virkistäytymässä saa toki pistäytyä välissä kotona.

Violetti lippu, keskiviikko. Juhla alkaa virallisesti kello 16. Hinta 10 AGD. Violetit liput on varattu Silverbankin Associate Partnereille tai korkeammille. Associate Partner omistaa vähintään 0,83% Silverbankin emoyhtiöstä.

Keltainen lippu, torstai. Sisäänpääsy aikaisintaan kello 00. Hinta 5 AGD. Keltaiset liput on varattu Silverclubin jäsenille.

Vihreä lippu, perjantai. Hinta 3 AGD. Vihreät liput on varattu Silverbankin Advisorien ja korkeampien kutsumille vieraille.

Oranssi lippu, lauantai. Hinta 1,50 AGD. Halukkaat voivat varata oransseja lippuja Associate Partner Sofia Virtaselta (etu.suku@helsinki.fi; 050-3288238). Hän hoitaa avajaisten vierasluetteloa ylipäätään. Avajaisjuhlat klubin tiloissa päättyvät viimeistään sunnuntaina 27.2. kello 12. Ei sisäänpääsyä lauantai kello 24 jälkeen.

Lipun voi maksaa myös euroilla, missä tarkoituksessa yhden euron katsotaan vastaavan 0,05 AGD. Lippu sisältää superfood-tarjoilun. Ruoan suunnittelusta, valmistuksesta ja tarjoilusta vastaavat Suomen parhaat raw-kokit.

– Risto Pietilä

Mainokset
Kategoria(t): Julkistus, Perustaminen, Silverclub. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Silverclubin avajaisiin 100 kutsua

 1. Silverbank sanoo:

  Tarkennus edelliseen: Keskiviikkona aloitetaan jo kello 08 ja sisään pääsee violetilla lipulla. Ensimmäiset 8 tuntia käytetään järjestelyihin ja työvoiman kouluttamiseen. Juhlien kokonaiskesto on siten 100 tuntia, ja tarkempia tietoja ohjelmasta tulee myöhemmin. Lipun joutuu ostamaan sokkona, mikä ei tosin ole niin paha koska ohjelma määräytyy viime kädessä juhlijoiden mukaisesti. Klubilla on kaikki mielekkäät vermeet ja useita eri tiloja joissa juhlintaa voi harjoittaa 🙂

 2. Risto Pietilä sanoo:

  Soitin tuossa alkoholitarkastajalle ja kyselin, josko meillä olisi edellytykset tarjoilla tilaisuudessa ihan viinaa. Siinä vaihtoehdot olisivat hakea tilapäinen anniskelulupa, jolla on mm.
  – 30 päivän käsittelyaika
  – 400 euron lupamaksu
  – tarkka arviointi luvanhakijan kyvystä tarjoilla asianmukaisesti, plus että yhtiön toimiala pitää olla ravitsemusliiketoiminta
  TAI
  – sitten viinaa ei tilaisuudessa myydä eikä nautita.

  Kolmas vaihtoehto (se, jolla klubi noin normaalisti pyörii) on se, että ei peritä pääsymaksua. Tai jos peritään niin ei ainakaan mainosteta tilaisuutta julkisesti.

  Valitsemme vaihtoehdon B. Juokaa siis viinat kotona, paikan päällä on sitäkin parempia yrttitinktuuroita, joista saa hyvän olon ilman alkon tuotteitakin.

 3. Risto Pietilä sanoo:

  Tässä olisi aihetta ihan blogaukseenkin, mutta keksin nykysysteemiä aika hyvin kuvaavan kolminaisuuden ja jaan sen teille tässä:

  Babylon on mystifioinut kolme asiaa, jotka on oikeastaan todella luonnollisia jos avaa silmät ja ajattelee. Raha, alkoholi ja julkisuus. Tässä maassa on hyvin vaikea yhdistää kaikkia kolmea. Alkoholin saa yhdistää rahaan kunhan ei tee sitä julkisesti. Alkoholia saa tarjoilla julkisesti kunhan ei tee sitä rahasta. Mutta jos julkisesti ottaa rahaa jostain niin alkoholia ei saa olla näkyvissäkään. Think about it 🙂

 4. Olli Posti sanoo:

  Mä ainakin teen rahaa ja otan keittoa – ja paljastan kaiken blogissani!

  (ehkä juuri siksi sillä riittää lukijoita)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s