It’s official: Tavoitamme 1% suomalaisista!

Jo pitkähkön aikaa sitten määräsin hopeapuuhastelulleni tavoitteen, että Suomeen tulee luoda edellytykset vararahajärjestelmälle siltä varalta, että valtio ei kykene tarjoamaan kansalaisilleen toimivaa ja hyväksyttävää rahajärjestelmää. Ilman rahajärjestelmää nykyaikainen yhteiskunta ei pysy pystyssä viikkoakaan.

Tuolloin ei visiota uskaltanut sanoa edes ääneen, koska sitä olisi pidetty aivan pähkähulluna. Totta kai valtio huolehtii rahan arvosta ja saatavuudesta. Nyt tosin, vain pari vuotta myöhemmin, on ihan sallittu puheenaihe miettiä, onko eurolla vuosi vai kaksi elinaikaa. Aika on muuttunut nopeasti.

Eräs suomalainen poliittinen puolue pyysi taannoin apua hopeakantaisen valuutan suunnitteluun. Jos hanke heillä etenee, huomaatte varmasti, että olen päässyt vaikuttamaan muutamiin perusasioihin, ja olen kiitollinen siitä, että sain tilaisuuden vaikuttaa. Uskon, että järjestelmä on merkittävästi parempi sen ansiosta, ja se on ainoa millä on merkitystä.

Aiemmin laskin, että vararahajärjestelmän tulisi täydessä piilevässä toimintavalmiudessaan kattaa 50 000 suomalaista, ja heillä pitäisi olla vähintään muutama hopeadollari. Näin aikaisemman valuutan romahtaessa jokainen tuntisi jonkun, jolla on hopeaa, ja talous ei romahtaisi maksuvälineen puuttumiseen. Nyt on suuri päivä, blogimme on tavoittanut yli 50 000 lukijaa. Hopeaa näistä ei varmaan ole vielä kuin parilla tuhannella, mutta meillä onkin uusi salainen ase: mielipidevaikuttajat.

Panostamme määrän sijasta laatuun. Jos saamme hopeasijoittajiksi ja käyttäjiksi laajalti verkottuneita, tunnettuja, ja suosittuja ihmisiä, voi olla että emme tarvitse lähellekään 50 000 hopean omistajaa siihen, että valtakunnan kriisivalmius on turvattu. Ei minkään muunkaan yhteiskunnallisen muutoksen aikaansaamiseen tarvita tuollaisia joukkoja. Nykyiset poliitikot ovat onnistuneet vetämään kansaa kuin pässiä narussa ihan ihme hömpötyksiin huomattavasti pienemmällä miesluvulla. Me ei ehkä tarvita kuin 500 hyvistä siihen, että Suomi on käytännössä hopeilla. Mitäs veikkaatte mitä varten se Silverclub oikeastaan on?

– Risto Pietilä

 

Advertisements
Kategoria(t): Hopea, Silverclub. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: It’s official: Tavoitamme 1% suomalaisista!

  1. Mikko sanoo:

    Tavoitteet kohillaan. Mahtavaa! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s