Silverclubin avajaiset 23.-26.2.

Helsingin Silverclub, Hopeapankki Holding Oy:n osakkaiden yksityisklubi, on remontoitavana ja lopulliset avajaiset ovat 23.-26.2.2011 Avajaiset ovat yksityistilaisuus, mutta halusin kumminkin kertoa… Klubin jäsenistö on viime aikoina kasvanut, koska jäseneksi pääsee jo yhden osakkeen omistamalla, ja onhan se kivaa olla Suomen tyylikkäimmän klubin jäsen. Yhtiön osakekannasta on viimeisen 3kk aikana vaihtunut noin 50 osaketta (8%), eli myös sijoituksen likviditeetti on suuntaan ja toiseen kunnossa.

Olen itse osallistunut remonttiin ja ottanut kuvia uudella MacBook Airillani. En tosin osaa laittaa niitä vielä postauksiin, koska en muista siinä koneessa WordPressin salasanaa. Ehkä niitä ilmestyy tähän lähitunteina, ehkä ei. Joka tapauksessa ne on vain vihjailevia, mitään kokonaiskuvaa ei nettiin laiteta. Ei siis kannata refreshailla.. Tulkaa itse katsomaan 🙂

Silverclubin sisustukseen käytetään mittaamaton määrä jalopuuta. Niin monta jouset pohjassa -kuormaa olen sitä hakenut Tammiston Bauhausista. Ensiksi Afrikan pähkinäpuuta niin paljon kuin sitä oli. Sitten mahonkia, ja siinäkin 22 levyn jälkeen jouduimme siirtymään toiseen laatuun. Ikkunalauta ja baaritiski koolauksia myöten on mahonkia ja kaikki rimat ja listat umpi-jalopuuta kauttaaltaan. Jos ei ole klubilla ainuttakaan epäjaloa metalliesinettä niin ei ole epäjaloa puuesinettäkään, muuta kuin 150-vuotiaan taffelpianon kaikupohja.

Samettisten sisustusverhojen väriksikin tuli *****nen, koska muita värejä ei ollut liikkeen keskusvarastollakaan tarpeeksi että niistä olisi voinut tehdä tilauksen mukaiset tuotteet. Niin juu, ja hopeista klubi-bling-sälää kuten ketjuja on hankittu kilokaupalla, niiden tarve-esineiden lisäksi, jotka hankittiin pöllittyjen tilalle, sekä niiden, mitkä saatiin takaisin:

Taannoisen murron saaliista valtaosa on poliisin mukaan nimittäin saatu takaisin, mutta sitä ei ole ehditty remontin keskellä inventoida, lopputilitys on siis tekemättä. Menemättä yksityiskohtiin, turvallisuustaso on jatkossa sitä luokkaa, että vastaavaa ei pääse tapahtumaan. Pyydän jo etukäteen anteeksi ruumiintarkastuksia ja tallentavaa kameravalvontaa ym. yksityisyyden loukkauksia.

Tällaista meininki oli ekoissa avajaisissa, 3 tuntia vuokrasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Katsotaan, millaista on viimeisissä avajaisissa, 3 kuukauden kuluttua ensimmäisistä.

– Risto Pietilä

 

Advertisements
Kategoria(t): Silverclub. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Silverclubin avajaiset 23.-26.2.

  1. Risto Pietilä sanoo:

    Niin siis avajaiset on kutsuvierastilaisuus. Jos et itse ole klubilainen etkä sellaiseksi pysty tulemaan, parempi tuntea klubilainen. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s