Ylennyksiä, nimityksiä ja kunniaa Silverbankissa

Silverbank on mennyt kovasti eteenpäin vaikeuksien keskelläkin. Tämän johdosta on päätetty ylentää sekä nimittää ihmisiä uusille tasoille, antaa oikeuksia titteleiden käyttöön ja myöntää arvonimiä. Nimittäminen on tehty osakkeiden lukumäärän perusteella ja ylentäminen erityisesti osoitettujen ansioiden perusteella. Titteleiden käyttöoikeus perustuu funktionaaliseen rooliin tai asemaan organisaatiossa. Listassa on pyritty huomioimaan edellisen ylentämistiedotteen jälkeiset muutokset.

Silvervault OÜ:n perustajien ja suorien osakkaiden joukossa:

Risto Pietilä saa vastedes käyttää titteliä ”Founder, Chairman of the Supervisory Board” (hallintoneuvoston puheenjohtaja). Hänellä on juridisesti tämä asema (nõukogu esimees).

Erki Selling saa vastedes käyttää titteliä ”Co-Founder, General Manager” (toiminnan t. toimitusjohtaja). Hänellä on juridisesti asema ’hallituksen puheenjohtaja’ (juhatuse liige).

Vanhempien partnerien (Managing, Founding, Senior) joukossa:

Jaakko Paakkari on nimitetty Senior Partneriksi. Nimitys perustuu osakeomistukseen.

Vesa Linja-aho on ylennetty Managing Partneriksi ja hän saa vastedes käyttää titteliä ”Managing Partner, Company Secretary”. Ylennyksen taustalla on Vesan työ Hopeapankki Holdingin kasvavan byrokratian hoidosta vastaavana, eritoten kirjanpidon ja osakeluettelon ylläpitäjänä, ja vastainen toiminta samassa roolissa.

Kimmo Rouhiainen on ylennetty Managing Partneriksi ja hän saa vastedes käyttää titteliä ”Managing Partner, Information Systems”. Ylennyksen taustalla on Kimmon jatkuva vastuu SIS-tietojärjestelmän pääylläpitäjänä sekä muut vastuut yhtiössä.

Kauko T. Pekkanen on ylennetty Managing Partneriksi. Ylennyksen taustalla on Kaukon jatkuva ja taitava työ Silverclubin sisustamisessa, erityisesti jalopuuosien – pylväät, paneloinnit, hyllyt – nikkaroinnissa.

Heikki Närhi on ylennetty Managing Partneriksi ja hän saa vastedes käyttää titteliä ”Managing Partner, Member of the Supervisory Board” (hallintoneuvoston jäsen). Hänellä on juridisesti tämä asema (nõukogu liige). Ylennyksen taustalla on Heikin jatkuva työ Silverclubin remontin vastuuhenkilönä ja keskeisenä toteuttajana.

Vanhemmille partnereille ja korkeammille huudetaan huomio heidän astuessaan sisään Silverclubille tai poistuessaan sieltä iltatilaisuuden aikana.

Partnerien joukossa:

Iiro Riihimäki saa vastedes käyttää titteliä ”Partner, Member of the Supervisory Board” (hallintoneuvoston jäsen). Hänellä on juridisesti tämä asema (nõukogu liige).

Kari Kilpi saa vastedes käyttää titteliä ”Partner, Member of the Supervisory Board” (hallintoneuvoston jäsen). Hänellä on juridisesti tämä asema (nõukogu liige).

Mika Puskala on nimitetty Partneriksi. Nimitys perustuu osakeomistukseen.

Avustavien partnerien joukossa:

Markku Alhonen on nimitetty Associate Partneriksi. Nimitys perustuu osakeomistukseen.

Ville Talonen on nimitetty Associate Partneriksi. Nimitys perustuu osakeomistukseen.

Neuvonantajakunnassa:

Olli Posti on ylennetty Managing Advisoriksi. Ylennyksen taustalla on Ollin jatkuvasti luoma ja jakama value erilaisilla itsensä ja liiketoiminnan kehittämisen aloilla sekä osoitettu jatkuva pyrkimys kehittää Silverclubista kaikkein coolein mesta.

Mikko Sirén on ylennetty Advisoriksi. Ylennyksen taustalla on Mikon osoittama alttius Silverclubin remonttia toteutettaessa.

Lari Laurikkala on nimitetty Advisoriksi. Nimityksen taustalla on Larin kiinnostus smoothiebarin perustamiseen Silverclubin yhteyteen.

Joona Luostarinen on nimitetty Advisoriksi. Nimityksen taustalla on Joonan yhteydet foodiskeneen muissa kaupungeissa.

Muiden osakkaiden keskuudessa:

Tuomas Hietanen on nimitetty Associateksi. Nimitys perustuu osakeomistukseen.

Ville Keränen on nimitetty Associateksi. Nimitys perustuu osakeomistukseen.

Ramachandra Gowda on nimitetty Associateksi. Nimitys perustuu osakeomistukseen.

Täydellinen luettelo Silverbankin Tiimin jäsenistä (jotka ovat samalla Silverclubin jäseniä) löytyy klubilta. Ylennysten ja nimitysten lisäksi kaksi partneria ja yksi osakas ovat luopuneet osakkuudestaan, ja näiden myymät osakkeet ovat mahdollistaneet uusien mukaantulon. Samoin funktionaalisen arvonimen menettää muutaman kuukauden viiveellä jos ei enää täytä sen ehtoja.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Ylennyksiä, nimityksiä ja kunniaa Silverbankissa

 1. Olli Posti sanoo:

  Statuksen jakaminen on kaikkien aikojen nerokkain palkitsemisjärjestelmä mitä koskaan on keksitty tai tullaan keksimään. Ei maksa mitään, mutta on silti ”palkan”saajalle arvokkaampi kuin raha – koska rahaakin käytetään sen ekan parisatasen jälkeen oikeastaan vain ja ainoastaan statuksen ja fiiliksen nostoon, ja nimityksistä saa suoraan molemmat. Viidakkomies on ainakin aivan liekeissä tuosta Avustavan Kuninkaan tittelistä (vai mikä se nyt olikaan), ja siksi ihan huomaamattakin jatkaa täyspäiväisen ilmais-fiilistely-hengessämukanaolo-”duunin” tekemistä Silverin kehittämiseksi kohti ansaittua ”coolein juttu ever” statusta.

  Disclaimer:
  Statuksen jakaminen tietenkin toimii vain sillon, kun nimittäjällä on arvovaltaa, eli Yli-Kuninkaan nimityksillä nähdään olevan arvoa ja legitimiteettiä. Eli niiden täytyy olla totuudenmukaisia ja ansaituksi & oikeudenmukaisiksi koettuja (ei liian naurettavia)
  ja nimittäjän täytyy sekä omasta että toisten mielestä olla kova äijä.

  Kuinka sitten vaikkapa mä voisin päästä asemaan, jossa mun jakamasta statuksesta koviksetkin on ihan pähkinöinä?
  Paras keino on vaan alkaa jakaa kunniaa sillon kun sitä kuuluu jakaa – eli tehdä se mitä juuri kukaan ei hoksaa koskaan tehdä: ottaa tavaksi kehua muitakin kuin itseään. Siis silloin kun se on ansaittua.
  Oppia arvostamaan, ja osoittamaan ansaittua arvostusta. Näkemään arvoa. Ja kommunikoimaan sitä arvoa mitä näkee; hehkuttamaan, liekittämään, jakamaan kiitosta ja innostusta. Sekä omista että toisten tekemisistä.

  Sitten se oman statuksen nosto.
  Tähän auttaa muun muassa:
  – monikansallisen firman perustaminen ja johtaminen
  – eliitin kanssa hengaaminen ja loputon social prooffin metsästys (hei näätsä kenen kaa mä hengaan..)
  – kaikkein tärkeimpänä: COOLIEN JUTTUJEN TEKEMINEN. Ja kokemusten avoin jakaminen, mahdollisimman laajalle. Mitä avoimemmin jakaa ajatuksensa ja kokemuksensa, sitä useampaa kiinnostaa. Ja pitkässä juoksussa (kestävä) status määräytyy tämän kaavan mukaan:

  / /

  Kuinka Moni Sua Seuraa, *kertomerkki*, Miten Paljon Ne Sulta Saa (suoraa fiilistä eli viihdearvoa; plus soveltamiskelpoista, elämänlaatua nostavaa vinkkiä/tavaraa/suhteita/asemaa…)

  / /

  Tottakai lyhyellä aikavälillä statusta voi nostaa kikkailulla – eli matkimalla niitä joita jo pidetään cooleina. Mutta se, jolta jengi saa eniten valuee, eli joka on Konkreettisesti Arvokkain yhteisölleen ja yhteiskunnalle, pääsee aina ennen pitkää määrittämään mikä on coolia. Jengi tulee aina vähän perässä valuen ymmärtämisessä, mutta kun keskittyy omassa toiminnassa vaan mahdollisimman ison ja merkittävimmän mahdollisen kontribuution antamiseen mahdollisimman monelle (mieluiten miljoonille), ei tarvi edes tietää mikä on coolia, kun muut alkaa pian tutkia sua.

  Ja hauskinta tässä on se, että kun keskittyy kontribuutioon, on automaattisesti cool. Koska perimmältä olemukseltaan cool ja kaikista korkein status on itseasiassa sitä, ettei edes tarvitse koko statusta, kun on vaan niin saakelin liekeissä siitä mitä tekee (ja sen takia liekitys-kavereita riittää joka tapauksessa enemmän kuin aikaa).
  Koska, toisin kuin valuettomilla kikkailija-cooliudentavoittelijoilla, sun elämää ja tekemisiä ohjaa Merkitys.

 2. Olli Posti sanoo:

  Koska status ideaalitilanteessa perustuu Valueen, sä teet tällaisen statushierarkian luomisella ison kontribuution, lisäämällä ”markkinoiden” informaatiota tyyppien arvosta/statuksesta.

  Suomeksi: Rankkauksesta on hyötyä, koska sen ansiosta jokainen voi nähdä suoraan tennishallin seinältä, ketä juuri mun olis fiksuinta pyytää pelikaveriksi.

  Turhan usein me joudutaan suunnistamaan puolisokeina hakuammunnalla ilman ranking-karttaa.
  Sellaisen tarjoaminen on aina iso palvelus ja helpottaa luontaista sosialisaatiota (ja omalle arvolle sopivien keskustelu/peli/bisnes-kumppaneiden löytöä).

  Eli suomeksi: selkee, helposti luettava (totuuteen perustuva ja kontekstin mukainen) arvojärjestys helpottaa bileiden järkkäämistä ja etenkin niihin osallistumista. Vältytään monelta hassulta tilanteelta..

 3. Joni Kröger sanoo:

  IMASE
  Innovaatio
  Mestaruus
  Aitous
  Sisu
  Etiikka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s