Whither Silverbank?

Eipä ole toimintaa puuttunut Silver-konsernista 🙂

Silverclubille suoritettu murto on – jos ei ehkä teknisesti erityisen vaativa – ainakin röyhkeyden mestarinäyte. Vorot iskivät itse asiassa vähintään kahteen otteeseen. Ironista kyllä, sekä hälyttimet että kassakaappi oli jo tilauksessa. Mutta turha valittaa. Ei kai mitään tyhmää tapahdu ilman, että riskitekijät ja sattumat kasaantuvat riittävässä määrin… Osa kamasta on jo löytynyt, eli löytöpalkkiota päästään jakamaan!

Tältä se parempi matto näyttääJatkossa meillä tulee tämänkin paikan murtosuojan kehittelyssä olemaan yhtä hauskaa kuin Silverbankin holvin. Ehkä tähän asti vallalla oli pieni vauhtisokeus siinä, että yhdessä paikassa on miljoonalla tavaraa, siispä miksi kukaan viitsisi murtautua toiseen, jossa on parilla kympillä. No, toiset ryöstää R-kioskeja aseella uhaten. Täytynee tottua siihen, että kauppaneuvos Paukun sanoin ”me ollaan nyt sivistyneessä Helsingissä eikä missään Turuus”. Paitsi että espoolaisena yhtiönä joutuu sanontaa hiukan muokkaamaan kokemusten valossa. Espoossa vain tullimiehet on tullut takavarikoimaan hopeaa, rosvoja ei ole näkynyt. Helsingissä taas poliisi on ystävä, joka särmästi tutkii rikoksia ja heittää rosvot vankilaan!

Mutta tuolla ei ole mitään vaikutusta Silverbankin (suomessa -vault) toimintaan. Vahvistettakoon vielä, että klubilta anastettu omaisuus EI ollut Silvervaultin eikä pääsääntöisesti edes Hopeapankki Holdingin, vaan ihan henkilökohtaisesti minun omaisuutta. HH:n tappio rajoittuu pahimmillaankin 10 €:oon/osake, mitä voi suhteuttaa viime aikojen kauppahaarukkaan 1000-1500 €.

Sen sijaan – maahantuonti on nyt tammikuussa lähtenyt käyntiin. Ja sillä on merkitystä firman kannattavuuteen ja toimintaan. Ensimmäinen erä lähti tilaukseen 12.1. ja toinen ensi maanantaina. Jokainen erä on tässä vaiheessa 5000 AGD eli noin 100 000 €. Eriä voi lähteä tilaukseen tiheästikin, koska aktiivisimmat kauppapäivät ovat olleet 20-40k€ suuruusluokassa, ja vuoden 2011 puolella myyjät ovat käytännössä lopettaneet kokonaan. Jonain päivänä voi olla 13 toimeksiantoa ostaa eikä yhtään myydä.

Nyt kun Silvervaultin kustannusrakenne on optimoitu, rahaa pitäisi kulua kaikkiin toimintoihin pl. markkinointi yhteensä alle 30 000 €. Ja markkinointiinkaan ei mene paljon koska olemme huomanneet, että tuskin mihinkään kannattaa käyttää rahaa, koska sitä ei vaan saa takaisin. Kaikki eivät ymmärrä, että klubilla haahuilu on hyvää markkinointia. No vaikea sitä on vahvistaakaan mutta ainakin myynti on käynyt. Lisää todisteita tietenkin etsitään.

Jokainen 100 000 € maahantuontierä tuottaa sisäänkirjauspalkkiota 7000 €. Siispä suunnilleen neljällä erällä on kaikki vuoden kulut hoidettu ja päästään tienaamaan. Uskaltaisin väittää, että tämä tapahtuu helmikuun puoleen väliin mennessä. Siihen mennessä myös Silverclubin remontti valmistuu ja sitäkin paikkaa voidaan suunnitelman mukaisesti hyödyntää bisneksen kehittämiseen ja mitä siihen liittyy.

– Risto Pietilä

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin: Whither Silverbank?

 1. Mikähän siinä on, että heti kun alkaa puhua siitä, mistä bisneksessä on kyse, eli:
  – millä menetelmillä tehdään rahaa
  – kuinka nopeasti
  – kuinka paljon
  – kenelle;

  (ja väännetään oikein rautalangasta että kuka tahansa voi tehdä perässä)
  … niin ketään ei kiinnosta kommentoida. Vaikka pistin miehekkään 32kg kahvakuulan blogausta koristamaan?!

  Mistä pitäisi kirjoittaa? Onko käytännönläheisistä rahablogeista ylitarjontaa…

 2. Olli Posti sanoo:

  Näitä on hyvä miettii sit ”toimistolla”, millon milläkin liekitysporukalla

 3. Ehkäpä syynä on se, että kommentointi tapahtuu muualla, esim. Facebookissa. Ainakin tämän postauksen osalta minut tänne toi nimittäin juuri tänne tuonut linkki ja sitä koskeneet kommentit.

 4. Joo, FB on kyllä ykkönen kommentointiin. Juttujen jakaminen sinne on niin helppoa (ööh – onko meillä..?) ja alusta houkuttelee aukomaan näppäimistöä. Vaikka tätäkin on tviitattu muutama kerta niin kyllä minulla on facebook vienyt voiton…

 5. anoneumi sanoo:

  terve. kommentointi on turhan hankalaa tänne, kun ensin joutuu rustaamaan nimensä ja sen jälkeen joutuu vielä luovuttamaan sähköpostinsa täysin tuntemattomalle osapuolelle. moni ei halua luovuttaa sähköpostiaan, koska mainosnäädät voivat seurata perässä ja aiheuttaa harmia omalle henkilökohtaiselle postilaatikolle.

 6. Miksi muuten sähköpostiosoite on pakollinen tieto?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s