Klubille murtauduttu – kuolema syyllisille!

Viikonlopun ja tiistain välisenä aikana, todennäköisesti maanantaiaamuna noin kello 5, roistot murtautuivat Silverclubille ja anastivat arvokasta esineistöä mm. noin 6000 euron arvoisen käsin solmitun silkkimaton sekä satoja hopeaesineitä kuten aterimia, juoma-astioita ja lautasia. (Kuva ei ole todellisesta tilanteesta.) Keskusrikospoliisi tutkii asiaa ja kaikki yleisövihjeet otetaan vastaan 040-5260776.

No ei varmasti ole! Jos on vapaudesta joskus nauttinut, ei siitä tingitä jatkossakaan.

Silverclub on luvannut omaisuuden löytymisestä tai siihen johtaneesta vihjeestä 5000 euron löytöpalkkion. Nyt näytetään, kenen varpaille kannattaa astua. Löytyi ne kamat taikka ei ja saatiin tekijä hirteen tahi ei, Silverclubia ei saada nitistettyä sen enempää kuin koskaan ennenkään.

Lisätietoa kommenteissa ja Facebookissa.

Advertisements
Kategoria(t): Silverclub Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

5 vastausta artikkeliin: Klubille murtauduttu – kuolema syyllisille!

 1. Mitä nyysittiin? sanoo:

  Mitä sieltä muuta nyysittiin? Mikä oli pöllityn omaisuuden arvo?

 2. Luotettavuus sanoo:

  Tämä kertoo aika paljon, tämän systeemin luotettavuudestako?

 3. Jorma sanoo:

  Olisiko kannattanut hankkia jonkin sortin murtohälytin tuohon paikkaan. Kun paikka on hiemankin saanut julkisuutta, olisi järkevää suojautua rosvoilta. Toivottavasti itse Silvervault on paremmin suojattu, jottei saada uutisia varastetuista hopeadollareista..

 4. Silverbank sanoo:

  Tuo nimetön kommentointi on niin miehekästä, että omakin miehuus aina kasvaa sellaisia lukiessa…

  Olemme julkaisseet kaikki suuret voitot blogissa ja julkaisemme myös tappiot. Silverclubista ei olla tekemässä vesitettyä paikkaa, jossa syödään teräsaterimilla. Se on juttu, jossa on tehty ja tehdään suuria, ja se edellyttää tietynlaista ilmapiiriä. Suomessa ei ole mitään vastaavaa. Pelkolähtöisiä paikkoja täällä on tarpeeksi jo. Ikeassa myyjällä ei ole valtuuksia edes vaihtaa asiakkaan ostamaa isoa kauppakassia kahteen pieneen (hinnan pysyessä samana) ilman korjausta kuittiin. Hyvä juttu, mutta suuria innovaatioita ei tuollaisessa synnytetä. Silverclubilla synnytetään.

  Säälittää, kun kerrankin ollaan tekemässä jotain, jolla olisi potentiaali parantaa maailmaa ja tehdä varastaminen tarpeettomaksi, niin joutuu kärsimään tällaista. Omaisuuden palauttamisesta olemme luvanneet 5000 euron palkkion.

  Silverclubilla (Helsinki, omistaja Hopeapankki Holding Oy) ei ole juridista tai toiminnallista yhteyttä Silvervaultiin (Tallinna, holvioperaattori Silvervault OÜ ja omistaja asiakkaat). Jälkimmäisen asiakkaat pääsevät kuitenkin nauttimaan korotetuista turvatoimista – selvähän se, että tapahtuneen jälkeen turvajärjestelmien mitoitus tehdään ”varman päälle” järeämmäksi kuin tähän asti. Silvervaultin uudesta holvista lisätietoja inventaarin yhteydessä helmikuussa. Asiakkaat voivat ilmoittautua tarkastamaan säilytyksen silloin.

 5. Väiski sanoo:

  Aika paska homma, mutta kyllähän täytyisi tietää, jos on aikalailla avoimet ovet niin rosvot aikanaan kylään tulevat ja se on todella surullista.
  Itse kun toimin yrittäjänä niin loppujen lopuksi minun piti asentaa:
  -panssarilasit
  ristikot ikkunoihin
  -täysin ylihinnoiteltu murtohälytys tzydeemi, jonka tehosta voidaan olla monta mieltä…………

  Että näin ja toimisto oli Oulunkylässä, ja kun tarkemmin asiaa selvitettiin niin lähistöllä oli 3 ns. vähän ja vähän vähemmän kriminaaleille tai hyvässä alussa oleville tarkoitettuja asuntokomplekseja joista ei saa julkisesti kertoa,,,,, kait jostakin syystä.

  Jatkakaa linjallanne se on parasta ja toivotaan, että saatte ne perkeleet kiinni ja pikaisesti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s