Tutustumismahdollisuus holviin helmikuussa

Meitä on jo pitkään pyydetty järjestämään mahdollisuus varmistaa, että ostetut hopeat ovat todellakin holvissamme. Kuten Facebookissa vihjattiinkin, pyyntönne on otettu huomioon ja ensimmäinen tutustumismahdollisuus Tallinnan holviimme ollaan järjestämässä helmikuun loppupuolella Erkin johdolla.

Tarkkaa tutustujien lukumäärää ei olla vielä lyöty lukkoon, mutta osanottajat tullaan valitsemaan siten, että mahdolliset agenttiongelmat minimoidaan. Sen vuoksi osakkuus ei ole reunaehto sille, että holviin pääsee tutustumaan. Tilanteesta riippuen saattaa jopa olla niin, että kaikki kiinnostuneet pääsevät jo nyt tähän ensimmäiseen tutustumisreissuun mukaan.

Jos kuitenkin haluat kasvattaa todennäköisyyttä sille, että sinut valitaan mukaan tähän helmikuussa järjestettävään tutustumistilaisuuteen, niin lähetä minulle sähköpostitse (osoitteeseen etunimi.sukunimi(at)silverbank.net) lyhyt motivaatiokuvaus, miksi juuri sinut pitäisi valita tähän 1. tutustumisreissuun mukaan.

Lisätietoa tutustumistilaisuudesta on tulossa myöhemmin, kun tarkka päivämäärä ja tutustumispäivän agenda on lyöty lukkoon.

– Risto Pietilä

Mainokset
Kategoria(t): Hopea, Operaatiot Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s