Tylsää, kun ei blogiin tuu mitään…

…olisiko siis aika hankkia elämä?

Silverbank on onnistunut virtaviivaistamaan prosessejaan niin, että kaikki, mihin ei joku tiimin jäsenistä tunne henkilökohtaista intohimoa, on poistettu. Kyllä – hopean myynti, osto, säilytys jne. toimii edelleen. Se onkin automaattista ja Viivika hoitaa loput 🙂

Moni muu aikaisemmin panostusta vaatinut juttu sen sijaan käy nyt lähes pelkällä ilmalla. Esimerkiksi blogi oli meille keskeisin kanava tiedon jakamiseen silloin, kun toiminta ei vielä ollut pystyssä. Nyt sen merkitys on pienentynyt. Kaikki Silverbankin toimintakonseptiin liittyvä lukemisen arvoinen on jo kirjoitettu ja löytyy arkistoista. Parhaat palat otetaan remixinä tässä kohta puoliin, mutta noin yleisesti ottaen blogista on menty jo eteenpäin.

Minne? Tosielämään! (IRL!) Kolmantena päivänä Silverbankin aloittamisesta alettiin etsiä Silverclubia, hopeaskenen pääkallonpaikkaa. Sellainen löytyikin Punavuoresta, Keskustapuolueen entisestä puoluetoimistosta. Klubi on nykyisin markkinoinnin tärkein dynaaminen elementti, vaikka se ei ole vielä edes valmis. Tulevaisuudessa markkinointiin saattaa tulla uudeksi keihäänkärjeksi Silverfood (tuhansittain Silverlogoja maailman parhaiden safkojen pakkauksissa) tai jokin muu. Pääpointti on ollut se, että markkinoinnin tekijöillä on Kivaa.

Suhteellinen hiljaisuus blogissa kertoo, että juoniminen on siirtynyt klubille. Sinäkin pääset jäseneksi ostamalla noin 1400€ arvoisen HH:n osakkeen, ja kaupan päälle saat 1/2400-osuuden Silverbankin tuotoista. Plus koko ajan enemmän muuta kivaa.

Meidän Facebookia kannattaa seurata.
Ja parhaat Silverbank/Silverclub-juorut on nykyään täällä.

– Risto Pietilä

Advertisements
Kategoria(t): Operaatiot, Silverclub. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s