Silverclub

Jo vuosia ovat Suomen hopeaihmiset etsineet arvolleen sopivaa kokoontumismahdollisuutta. Aikaisemmin meitä ei vain ole ollut tarpeeksi, eikä ole ollut sellaista taloudellista yhteyttä, jonka puitteissa klubihuoneiston toiminta olisi ollut mahdollinen järjestää ja kulut hallita.

Nyt Silverbankista 25% omistava Hopeapankki Holding Oy on kuitenkin yhdistänyt merkittävän osan merkittävistä tekijöistä yhden yhtiön osakkaiksi. Yhtiön arvo on kasvanut sellaista vauhtia, että osakeannilla on helposti kerättävissä toiminnan käynnistämiseen tarvittava pääoma, ilman että vanhojen osakkaiden omistus merkittävästi laimenee. Tilassa harjoitettavan hopealiiketoiminnan johdosta jopa itse toiminta voi nousta voitolliseksi. Varsinainen lisäarvo on toki suunniteltu saatavan suoraan klubin jäsenille, heidän tilassa käymiensä keskustelujen ja siellä luotavien yhteyksien kautta.

Tätä kirjoitettaessa vuokrausneuvottelut eräästä Etelä-Helsingin katutason tilasta ovat melko pitkällä. Tilan sisustuksesta on suunniteltu ylellistä. Kiveä, tiiltä, jalopuuta ja hopeaa käytettäisiin säästelemättä. Jäsenille (tällä hetkellä 46 Hopeapankki Holding Oy:n osakasta ja 3 neuvonantajaa) kaikki olisi ilmaista.

Toiminnan käynnistämiseen tarvittava pääoma kerätään laskemalla liikkeelle 18 uutta Hopeapankki Holding Oy:n osaketta, jotka osakeannin jälkeen muodostavat 3,0% yhtiön osakkeista. Osakkeiden lukumäärä annin jälkeen on 600.

Finanssivalvonnan huomautettua, että osakemyynti M002:n toteutus hipoi Valtiovarainministeriön eräistä esitteistä antaman asetuksen (818/2007) 6 § 2 momentin mukaisen Finanssivalvonnan hyväksymän esitteen julkistamisvelvollisuuden rajoja, joudumme toteamaan seuraavaa:

Osakeanti ei ole avoin yleisölle. Me teemme ensi maanantaihin mennessä listan korkeintaan 99 tahosta, joille merkintämahdollisuutta tarjotaan, ja otamme heihin yhteyttä. 10 osaketta myydään pakettina näiden tahojen kesken järjestettävällä huutokaupalla. Loppuihin 8 osakkeeseen voivat samat tahot tehdä huutokaupan voimassaoloaikana merkintöjä. Näihin sovelletaan samaa osakekohtaista hintaa kuin mikä tuli 10 osakkeen (Partner-tasoon oikeuttavassa) paketissa osakekohtaiseksi hinnaksi.  Founder Risto Pietilä on ilmoittanut merkitsevänsä lopuista 8 osakkeesta ne, joihin ei ilmaannu muita merkitsijöitä. Viimeisin osakkeella tehty kauppa on 29.10., 1320€/osake, 8 osaketta.

Koska firma Virossa pyörii omillaan, ydinporukan täällä on järkeä alkaa panostaa sen markkinointiin. Tällainen on nyt tulossa. Toivottavasti tykkäätte 🙂

To be continued…

– Risto Pietilä

Mainokset
Kategoria(t): Rahoituskierros Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Silverclub

  1. Olli Posti sanoo:

    Parhaat ideat, osaajat ja sijottaat samaan klubiin. Suomen Palo Alto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s