Palvelu aukeaa. Kuinka Silverbank toimii?

Tänään noin kello 15.30 olemme avanneet Silverbankin sisäänkirjautumismahdollisuuden kaikille. Liittymisestä ja palvelun käytöstä on kirjoitettu ohjeet, joiden avulla rekisteröityminen ja hopean ostaminen hoituu helposti. Kun liittyy nyt, voi olla hopean omistaja jopa huomenna!

Tästä se alkaa. Nykyisetkin pankkiryhmät ovat kehittyneet osuuskaupan takahuoneessa pidettävistä kassoista ja viljamakasiineista. Nykyään kaikki vain tapahtuu nopeammin. Jos haluat olla ensimmäisten joukossa, kannattaa liittyä nyt 🙂

Pidän aivan mahdollisena, että joudumme rajoittamaan liittymistä vielä tänä vuonna ylikysynnän johdosta. Silverbank on rakennettu niin, että kaiken asiakkaalle myytävän hopean on ensin oltava holvissa. Jos sitä ei ole, ei oteta uusia asiakkaitakaan. Tietenkin hopeaa tilataan sitä mukaa lisää kun sitä saadaan myydyksi asiakkaille, mutta nopeimpien nettipalvelujen kasvuvauhteihin tällä ei ylletä.

Kun asiakas on ostanut ja maksanut hopean, hän saa sen. Hopea jää holviin, ja asiakkaan hopeatilille tulee merkintä. Myydessä hopean saa muutettua rahaksi ja Noudossa sen saa sellaisenaan itselleen. Hopea liikkuu aina päivän hintaan, ja kaikki palvelut ovat maksuttomia.

SIS-tietojärjestelmän tarjoamat palvelut on yritetty tehdä helppokäyttöisiksi. Ehdotamme silti, poikkeuksellisesti, käyttöohjeen lukemista ennen rekisteröitymistä. Turvallisuussyistä monia asiakkaan antamia tietoja (kuten pankkitilin numeroa) ei voi muuttaa. Se kannattaa siis kerralla syöttää oikein. Tällaiset käsitellään siinä käyttöohjeessa…

Mikäli käyttöohje tai Facebook-ryhmämme ei anna vastausta,

Tervetuloa käyttäjäksi,

– Risto Pietilä

Advertisements
Kategoria(t): Julkistus Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s