Silverbank nousee pystyyn 3 – nettisivut v1.1

Kolme päivää aikaa lähtöön!

Silverbankin nettisivut ovat olleet pystyssä 101010 lähtien, ja niiden rooli on toimia virallisena julkisivuna, ei nyt suorastaan tylsänä, mutta vähän staattisena kuitenkin. Toimintaa ja toiminnallisuuksia kuitenkin lisääntyy pikkuhiljaa sinnekin päin.

Kun kolmen päivän päästä aloitamme, tulee sivuille näkyviin uusi Trading Deskimme, joka sisältää kurssi-informaatiota. Kehitämme sitä orgaanisesti yhä hyödyllisemmäksi.

Osan toiminnoista olemme luvanneet vain osakkaille, mutta noteerausten data ja graafit tulevat näkyviin kaikille. Tämä tulee jo senkin vuoksi, että kaikki voivat varmistaa, että heidän toimeksiantonsa on toteutunut pilkulleen netissä kerrottuun hintaan, riippumatta siitä, onko se osto- vai myyntilaidalla. Silverbank ei ihan oikeasti veloita kaupankäynnistä mitään, ja sitä voi sen vuoksi tehdä niin paljon kuin mieli tekee.

Million Dollar Challenge alkaa pikkuhiljaa kuoriutua. Holviin on tämänpäiväisen tiedon mukaan kirjattu 22445,10 AGD. Vielä on matkaa miljoonaan, mutta tämä kampanja on olemassa juuri sitä taivalta vauhdittamaan. Pysykää kuulolla, tällaista ei ole ennen Suomessa nähty…

Sopimusehdot julkaistiin jo eilen, samalla kun vanhat saivat tietojärjestelmätunnuksensa. Palveluiden ja SIS:n käyttöohje syntyy myös viikonlopun aikana ja löytyy siitä lähin netistä.

Facebook-sivusta olemme ajatelleet palvelun ”olohuonetta”. Lisäksi olemme avanneet vielä yhden foorumin, jonne pääsee vain kutsuttuna tai Facebook-sivun kautta. Ehkä ei siitä kuitenkaan enempää että jännitys säilyy… 🙂

– Risto Pietilä

Advertisements
Kategoria(t): Julkistus Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s