Silverbank nousee pystyyn 1 – vaviskaa vaihtoehdot!

Silverbankin viiden kuukauden itämisaika lähestyy loppuaan ja palvelu avataan yleisölle 1.11.2010. Ostamansa hopean voi myös alkaa noutaa osoitteesta Narva mnt 63 (yllä).

SIS-tietojärjestelmän kanta alustetaan tällä viikolla, ja siihen kirjataan tähän mennessä holviin toimitetut hopeat sekä syötetään tähän astiset kaupat. Tuloksena nettisivulla näkyvä holvin 10000 AGD sisältö tulee kasvamaan moninkertaiseksi. Silverbankin alfa-asiakkaat saavat hopeatilinsä sekä toimivat käyttäjätunnukset, joilla voivat katsella tilitapahtumia ja ostaa ja myydä hopeaa. Tämän jälkeen järjestelmä on toimintavalmis.

Käyttöehdot julkaistaan näillä näkymin ensi viikon tiistaina. Ne tarjoavat monille kiinnostuneille vihdoinkin täydellisen sopimusteknisen selvityksen siitä, miten Silverbank toimii, ja miten asiakkaan ja Silverbankin oikeudet ja velvollisuudet jakautuvat.

Pikkuviilauksia nettisivuihin ja muihin liittyen on vielä edessä tosi paljon, asiakaspalvelukanavien kuntoonlaittoa, uuteen toimintavaiheeseen liittyvää roolijakoa, …

Liittymismahdollisuuden avaaminen tapahtuu 1.11. Meillä ei ole ideologista vetoa markkinoiden säätelyyn, mutta aivan palvelun alkuvaiheessa varaamme mahdollisuuden rajoittaa esimerkiksi liittyvien määrää tai sijoitettavien summien suuruutta. Niin pian kuin pystymme, aiomme nostaa limiitit samalle tasolle kuin pankeilla, aluksi 5000€/päivä (noin 100 000€/kk) maksimisijoitus, myöhemmin ehkä enemmän. Hopeaan tällä hetkellä sijoitettavat summat ovat tyypillisesti olleen 7500-30000€, ja kun pakotamme asiakkaan pilkkomaan ostoksen useaan erään, varjeltuu hän samalla kurssimuutoksilta. Edellä kerrotun ei pidä säikyttää vähävaraisempia: olemme yhtä innoissamme saamaan 100€ kuin 100 000€ asiakkaan!

*

Mitä ne otsikossa mainitut vaihtoehdot muuten ovat? Kenen pitäisi vavista?

Muiden sijoitushopeaa välittävien yhtiöiden. Silverbank tuo jälkimarkkinoiltaan kehittyneen ja täysin kuluttoman vaihtoehdon, jossa hintataso on viime päivien noteerausten mukaan ollut noin 1,26*Lontoon fix. Tuhannen kilometrin säteeltä ei löydy ostohinnaltaan yhtä halpaa sijoitushopeatuotetta, eikä koko maailmassa ole ratkaisua, joka poistaisi asiakkaalta kaikki kulut ostamiseen, omistamiseen ja myymiseen liittyen.

Vaihtoehtoisten sijoituskohteiden. Silverbank tuo nykyaikaisen ja älyttömän helppokäyttöisen vaihtoehdon ostaa viime vuosien kaikista sijoituskohteista tuottoisinta, fyysistä sijoitushopeaa. Kun sana tästä mahdollisuudesta leviää, vaihtoehtoiset sijoituskohteet menettävät suosiotaan. Ei huolta silti – esim. Suomessa kotitalouksien 100 miljardin sijoitusvarallisuudesta vain noin 0,01% on tällä hetkellä kiinni hopeassa.

Fiat-rahan ja kaiken, mikä siihen liittyy. Silverbank tuo nopeiden rahansiirtokäytäntöjensä ansiosta ihan käyvän mahdollisuuden vähentää fiat-rahan käyttöä elämässä murto-osaan nykyisestä. Aina, kun rahaa tarvitsee, sitä voi ”nostaa” ”kovan rahan” tililtään, ja kääntäen.

– Risto Pietilä

Advertisements
Kategoria(t): Julkistus, Operaatiot Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Silverbank nousee pystyyn 1 – vaviskaa vaihtoehdot!

 1. partneriksi? sanoo:

  Nousisiko tuottoni, jos saisin lisää väkeä rekryttyä mukaan toimintaan?

 2. Ei. Tuottoa Silverbankissa saa seuraavista:

  – Ostaa hopeaa ja sen arvo nousee (se voi myös laskea)

  – Ostaa Silverbankin (tässä oik: Hopeapankki Holding Oy:n) osakkeita, ja niiden arvo nousee (voi myös laskea)

  – Käy kauppaa hopean lyhytaikaisia hintaheilahteluja ja/tai arbitraaseja eri markkinapaikkojen välillä hyödyntämällä (voi tulla myös turskaa jos ei osaa).

 3. Silverbank sanoo:

  Nimimerkki ”partneriksi?” nosti esiin kiinnostavan pointin. Monia uusia, dynaamisia bisneksiä levitetään maailmassa – ilmeisen hyvin tuloksin – verkostomarkkinoinnin avulla. Valitettavasti MLM-toimintatapa soveltuu erinomaisesti myös ylihintaisten tuotteiden tai peräti kusetusten markkinointiin. Jos itse tuote ei ole kovin arvokas, voidaan väliportaille antaa houkuttelevat provikat ”ilosanoman” levittämisestä.

  Hopea on sijoituskohde, ja sen hinta ostajalle ja myyjälle on sama. Tästä seuraa, että tuotteen myymisestä on vaikea antaa palkkiota. Jos pääyhtiö myy tavaraa ”alle listahinnan” jonkinlaisen ketjun välityksellä, mutta ostaa takaisin listahintaan, loppuu toiminta nopeasti kannattamattomana. Ainoa noudatettava alennusprosentti on partnereiden saama 3%, joka sekin edellyttää, että tavara tilataan ulkomailta ja kaikki riskit maahantuonnista jäävät partnerille, kunnes hopea on holvissa.

  MLM-toimintamallin sijaan olemme valinneet toimia sosiaalisen median kautta, eli kaikki mukana olevat esiintyvät omilla henkilötiedoillaan ja hyvän jutun edistämisestä saa statusta rahan sijaan. Sijoitushopeasta on tulossa valtavan huima juttu, ja tässä vaiheessa mukaan lähteville on jaossa kosolti statusta, eikä kukaan varmasti kadu olleensa mukana jonkin näin uuden jutun käynnistämisessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s