Videot markkinoinnin välineenä

Kuten osa lukijoistamme varmasti huomasikin, pari viikkoa sitten etsimme mm. Twitterissä videomallia. Lopulta löysimmekin sopivan henkilön videoprojektiimme ja eilen saitte nähdä ensimmäisen vilauksen siitä, mitä kaikkea mukavaa on tiedossa 10.10.10 klo 10:10. Sen enempää spoilaamatta videon sisältöä tai muita tuona ajankohtana tapahtuvia asioita ajattelin avata vähän sitä, minkä ihmeen vuoksi me Silverbankissa päätimme tällaisen videoprojektin toteuttaa.

Videot ovat tehokkaita markkinointiviestinnän välineitä. Ensinnäkin ne leviävät helposti sosiaalisissa medioissa. Toiseksi riittävän lyhyt ja dynaamisesti leikattu video on kiinnostava katsoa ja pystyy antamaan enemmän tietoa kuin pelkkä teksti, vaikka kuvailu olisi kuinka tarkkaa. Kolmanneksi videoilla pystyy elävöittämään mukavasti esimerkiksi nettisivuja.

Tärkeässä osassa videoprojektin suunnittelu- ja toteutusvaiheessa oli se, että toiminnastamme kiinnostuneet ihmiset voivat saada enemmän irti yrityksen takana toimivista henkilöistä. Ainakin minusta ihmisten todellisesta luonteesta on vaikea saada selvää pelkästään kirjoitusten ja kuvan perusteella ja sen vuoksi haluamme tarjota teille mahdollisuuden nähdä Silverbankin työtiimiä ”in action.”

Projekti toteutettiin lopulta verrattain kiireisellä aikataululla suhteessa 1010101010:aan, mutta erittäin tehokkaan kuvaus- ja editointitiimin ansiosta lopputulos on mitä mainioin. En malta odottaa, että pääsette näkemään sen. 🙂

Advertisements
Kategoria(t): Julkistus Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Videot markkinoinnin välineenä

  1. Ja tähän en malta olla toteamatta, että as if sitä vielä leikattu on – materiaalia ja hyviä suunnitelmia löytyy kyllä kasoittain 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s