Silverbank Team Event 18.9.2010


250:aa ja pienempien AGD-erien luovutukseen tarkoitetut pussit saapuivat. Kiitos Matilda!

Silverbankin pääasiassa hajallaan työskentelevän tiimin tapaamiset kasvokkain ovat odotettuja. Suurin osa meistä on päivät muualla töissä, eli vapaa-aikaa jää Silverbankin töiltä enää vähän. Sopivaksi tiiviin työnteon ja rennompien tapahtumien balanssiksi on koettu kuukauden-parin välein pidettävät rauhallisehkot ravintolaillat.

Tiiminrakennus on terminä kulunut, mutta tekemisenä yleisesti hyväksytty. Tiimidynamiikka vaikuttaa liiketoiminnan tuloksiin merkittävästi mutta epäsuorasti, minkä vuoksi team building -efforttien tulosten mittaus on hankalaa. Osallistujamme linjasivatkin odotuksiaan monesti mainiten, että eivät ennakkoon tiedä, mitä odottaa, mutta tähän mennessä mikään tiimitapahtuma ei vielä ole ollut tulokseton.

Viime lauantain tapaamisen tavoite oli motivoida tiimiä jo alkaneeseen loppurutistukseen ja tiedottaa vahvistettu toimintasuunnitelma 1.11. asti. Kutsuimme työtiimin lisäksi Mikko Kiviluodon (partner), Heikki Närhen (partner), Tony Lemströmin (senior partner) ja Janne Ruohiston.

Pöydässä puhuttiin mm. holviratkaisuista, julkisuuden hallinnasta ja markkinointistrategiasta. Tärkeintä on synnyttää potentiaalisen asiakkaan luottamus. Parhaimmillaan avoimuus toteutuu laadukkaassa, vähintään strategisella tasolla suunnitellussa ja suunnitelman mukaan toteutetussa viestinnässä. Toki haluamme kertoa kaiken, mutta emme vielä – säästämme tietyt teemat loka- marraskuuhun.

Tänään keskiviikkona tapaamme vahvimman ehdokkaamme Viron työntekijäksi. Toivottavasti Suomenlahdella ei tuule liikaa, ja Erki ja hän pääsevät iltapäiväksi Suomeen.

-Astrid Pietilä

Mainokset
Kategoria(t): Tiimi Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Silverbank Team Event 18.9.2010

  1. Matilda Smeds sanoo:

    Kiitokset hopeapusseista kuuluvat ennenkaikkea Ristolle ja Erkille, joista ensimmäinen visioi pussien ulkoasun ja jälkimmäinen kävi konkreettisesti tunnustelemassa virolaisten toimittajien tuotteita. Nämä valitut olivat läpäisseet rasitustestin, ja niitä on itse asiassa kahta kokoa. Näin pienemmällekin erälle löytyy sopiva pussi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s