Syyssateet

Viime viikolla ilma on alkanut viilenemään ja ensimmäiset syyssateet saapuivat Suomeenkin. Taloustaantuma ja lama ovat ohi, mikäli kuuntelemme alan asiantuntijoita muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Itse olen asiasta hieman erimieltä. Ylivelkaantuneita maita tulee lisää, sanoo Evli Pankin sijoitusjohtaja Kim Pessala Kauppalehdessä 6.9.2010. On myös muita, jotka ennakoivat toisen mahdollisen laskusuhdanteen tuloa.

Mikä voisi olla sitten hyvä kohde sijoittaa tulevaisuuden varalle?

Pankki on hyvä vaihtoehto, mutta rahan ostovoimalla on tapana laskea kun aika kuluu. Lisäksi on aina riski valuutan arvon romahtamisesta erilaisten kriisien takia. Osakkeet? Katso edellinen linkki! Maa, loistava sijoituskohde, mutta on melko vaikeaa ostaa maata esimerkiksi tuhannella eurolla. Asunto-osakkeet, sama kun edellä ja lisäksi asuntojen hinnat ovat tällä hetkellä historiallisen korkealla varsinkin suhdanteisiin verrattuna.

Maailma on täynnä kivoja kohteita käyttää rahaa, mutta minne piensijoittaja voi turvallisesti rahansa tallettaa. Jalometalleista on viime aikoina puhuttu paljon. Kulta ja nyt myös hopea on alkanut kiinnostaa tavallisia sijoittajia.

Kun näet myrskyn nousevan, jäätkö paikallesi, vai tulisiko miettiä suojaan hakeutumista välittömästi?

Silverbank tarjoaa hopeasateenvarjoa tulevia talouden tuiskuja vastaan. Täällä on paikka, missä niin pienen kun suuremmankin sijoittajan varallisuus on turvassa sidottuna fyysiseen hopeaan holvissa.

Toivon koko sydämestäni menestystä Silverbankille, siihen sijoittaneille sekä asiakkaille tulevien vuosien aikana.

– Tony Lemström

Advertisements
Kategoria(t): Tiimi Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s