Silverbankin osakkaat tapaavat LadyWebbi-verkostoitumistapahtumassa

Henkilöstöpuolella tulee lähiviikkoina vilskettä, kun uudet Silverbank-laiset pääsevät esittäytymään blogissa ja mietimme yhdessä, mihin suuntaan organisaatiota tulee kehittää, jotta uudet kiinnostukset ja taidot voidaan ottaa käyttöön itse liiketoiminnassa. Tähän liittyen ja tietysti hyvin mennyttä rahoituskierrosta juhlistaaksemme järjestämme osakas- ja verkostoitumistapahtuman yhdessä sosiaalisen median eturivin asiantuntijayrityksen LadyWebin kanssa. Kaksiosainen tilaisuus pidetään Aschan Cafe Jugendissa (Pohjoisesplanadi 19, Helsinki) sunnuntaina 29.8.

Kello 12-14.30 on osakastilaisuus, jossa yhteisen osuuden jälkeen jakaudumme kahteen työpajaan, Tulevaisuus (T) ja Maahantuonti (M), suunnittelemaan Silverbankin käytännön etenemistä. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempaa tietoa ohjelmasta.

Illansuussa on verkostoitumistilaisuus, jonka järjestävät yhteistyössä LadyWebbi ja Silverbank. Illan pääpuhuja on Dr. Petri I. Salonen (Dallas, TX). Hänen puheensa käsittelee: ” Influencer Intelligence 101: Understanding your Ecosystem and Leveraging it Using modern Social Media Tools (1 hr module)”. Muut puhujat ovat Risto Pietilä Silverbankista ja N.N. IceHeartsista. Silverbank on tapahtuman sponsori ja IceHearts on illan hyväntekeväisyyskohde. Tarjoiluna on maittava kolmen ruokalajin päivällinen.

Verkostoitumistilaisuudessa tervetulokättelyt alkavat kello 15 ja ohjelma alkaa 15.15. Niin osakastilaisuuteen kuin verkostoitumistilaisuuteenkin pätee, että kaikilla on kivempaa jos saapuu ajoissa. Osakastilaisuus on maksuton, verkostoitumistilaisuudessa peritään ruoasta 25 euroa (aik: 35), joka maksetaan suoraan ravintolaan.

Molempiin osiin voi ilmoittautua myös erikseen. Osakastapahtumaan pääsee kaikki osakkaat, ja suosittuun iltatilaisuuteenkin on vielä pari paikkaa jäljellä, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin viimeistään keskiviikkoiltaan mennessä. Loput ilmoittautumiset otetaan vastaan osoitteessa etunimeni.sukunimeni@gmail.com.

– Astrid Pietilä

Advertisements
Kategoria(t): Tiimi Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Silverbankin osakkaat tapaavat LadyWebbi-verkostoitumistapahtumassa

  1. Silverbank sanoo:

    Iltatilaisuuden osallistumisen hinta on saatu pudotettua 25 euroon! Tilaisuuden puheosuudet pidetään kabinetissa, ruokailu on Jugend-salissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s