Hopean ilosanoma ja sen tehokas levittäminen

Ajauduin aikoinaan selvittelemään velkapohjaisen rahajärjestelmämme syvintä olemusta. Yllätyksekseni yhden illan projektiksi kaavailemani tiedon louhinta venyi vuoden mittaiseksi oppimisprosessiksi jonka kuluessa jouduin uudistamaan silloista maailmankuvaani varsin radikaalisti. Jo prosessin alkuvaiheessa päädyin kuitenkin hankkimaan koko vaatimattomalla omaisuudellani fyysistä kultaa (fyysisen hopean hankkiminen oli tuolloin vielä varsin hankalaa), jonka arvo nousikin seuraavien vuosien aikana varsin mukavasti. Tämä innosti minua opiskelemaan lisää, ja kiitos luonteeni/luonnevikani, päädyin jakamaan jalometallien ilosanomaa myös sekä lähipiirilleni että joka toiselle vastaantulijalle. Yllätykseni oli suuri kun havaitsin, etten argumentointini aukottomuudesta huolimatta saanut montaakaan henkilöä vakuuttuneeksi siitä itsestäänselvyydestä että 2000-luvun kuumin sijoitusvinkki olisi kuin olisikin 100 kiloa hopeakolikoita sängyn alla. Tästä sisuuntuneena päätin selvittää miksi niin monet lähipiiriini kuuluvat henkilöt, hopeaan liittyvistä tietoiskuistani huolimatta, jatkoivat vaivalla hankittujen rahojensa säilömistä niillä loisivien pankin sijoitusrahastoissa.

Jos tiedon jakaminen ei kerran auttanut, täytyi ongelman olla ajattelussa (tiedon käsittelyssä) – mutta mitä on ajattelu? Nykyaikaiset kuvantamismenetelmät, kuten magneettikuvaus, ovat paljastaneet kiistattoman korrelaation ajatustemme ja tiettyjen aivoissamme havaittavien biokemiallisten reaktioiden välillä. Riippumatta siitä, minkälaisen paradigman läpi maailmaa katsot, on kyseinen korrelaatio tulkittavissa seuraavasti: sinulla voi olla tietynlaisia ajatuksia ainoastaan mikäli aivosi kykenevät tuottamaan niihin tarvittavat hermosignaalit.

Ajatusten ja tunteiden vaatimien hermosignaalien välittämisestä vastaavat välittäjäaineet ja hormonit valmistetaan pääasiassa aminohapoista ja rasvoista. Jotta siis kykenisimme luovaan ajatteluun, on meidän varmistettava että ravintomme sisältää riittävästi hyviä rasvoja ja proteiineja. Tämä yksin ei kuitenkaan riitä, sillä tarvittavien lähtöainemolekyylien on päästävä vielä suolen seinämän läpi verenkiertoon ja sieltä edelleen aivoihin. Ravinnosta saamiemme molekyylien pilkkominen ja jatkojalostaminen tapahtuu suolistomme mikrobikannan toimesta. Suolemme on kuitenkin optimaalinen elinympäristö myös monille sellaisille mikrobeille ja loisille, joiden toiminta ei ole passistamme tuijottavan yksilön edun mukaista. Ajattelun avartaminen alkaakin suoliston mikrobikannan korjaamisella. Optimaalinen mikrobikanta takaa sen, että aivomme saavat riittävästi kaikkien ajattelun kannalta elintärkeiden molekyylien rakennusaineita. Suoliston mikrobikannan voi korjata monella tavalla. Tulevan hopeasijoittajan on kuitenkin luonnollisinta hoitaa asia syömällä kolloidista hopeaa. (Toisin kuin antibiootit, kolloidinen hopea ohjaa suoliston mikrobikantaa tietoisuuden kehityksen kannalta optimaaliseen suuntaan.) Kun suolisto on saatu kuntoon, on ajattelun perusalkuaineiden saanti jo hyvin pitkälle turvattu.

Rationaalinen ajattelu on sijoittajalle elintärkeä väline. Tietoinen mielemme on kuitenkin vain syylä laajemman tietoisuutemme pinnalla, ja usein parhaimmat sijoitukset tehdäänkin korkeammasta mielestä kumpuavan intuition pohjalta. Seuraava looginen porras matkalla menestyväksi hopeasijoittajaksi onkin korkeamman mielen aktivoiminen. Onneksi meidän ei tälläkään kertaa tarvitse mennä merta edemmäs kalaan, sillä tämäkin evolutiivinen edistysaskel on toteutettavissa hopean, tarkemmin sanottuna ORMUS-hopean, avulla (ORMUS = Orbitally Re-arranged Mono-atomic Elements). Nautittuaan noin kuukauden päivät kolloidista hopeaa, tulee uuden potentiaalisen hopeasijoittajamme lisätä ruokavalioonsa hivenen ORMUS-hopeaa. Tässä vaiheessa kannattaa harkita myös hajauttamista ja syödä hivenen myös ORMUS-kultaa. Nyt pohjatyö on tehty, ja voimme jäädä odottelemaan kun hopea tekee työtään.

Ja loppuun vielä yhteenveto kaikessa yksinkertaisuudessaan eli kuinka synnytetään Suomeen uusia onnellisia hopeasijoittajia:

Kaikki faktat puhuvat hopeasijoittamisen puolesta. Informaation jakaminen osoittautui kuitenkin epäoptimaaliseksi menetelmäksi uusien hopeasijoittajien rekrytoimisessa. Puutteellisen informaation sijasta pullonkaulaksi paljastuivat itsenäisen luovan ajattelun tiellä olevat fysiologiset esteet.  Menetelmä näiden esteiden ylittämiseksi voidaan tiivistää seuraavaan lauseeseen: massat on vakuutettavissa hopean ylivertaisuudesta sijoitusinstrumenttina syöttämällä näille hopeaan liittyvän informaation sijasta itse metallia. Jo muutaman kuukauden kuuri kolloidista hopeaa yhdessä ORMUS-hopean kanssa vapauttaa koululaitoksemme ja kulttuurimme kahlitseman mielen taas uuteen lentoon. Tämän jälkeen kaikki tapahtuukin itsestään, sillä kun mieli toimii ja on avoin, päätyy yksilö täysin itsenäisesti optimaalisiin sijoitusratkaisuihin ja avaa sijoitustilin uudessa hopeapankissa.

– Iiro Riihimäki

* * *

Tarjousmyynnin M002 allokaatiota on tarkennettu: ylimerkinnän johdosta
18.8. 13:00 – 19.8. 24:00 väliset merkinnät hyväksytään vain 1 osakkeeseen asti riippumatta merkinnän suuruudesta
. (Enää ei siis kannata edes tehdä suurempaa merkintää.)

Mainokset
Kategoria(t): Hopea, Rahoituskierros Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Hopean ilosanoma ja sen tehokas levittäminen

 1. Sami Liedes sanoo:

  No nyt kun kerran melkein kysyit, tässä muutama omien havaintojeni pohjalta merkittävänä pitämäni syy, miksi ”järkipuhe” ei välttämättä saa kaikkia ryntäämään hopeasijoittajiksi:

  – Tuntemattoman (sinänsä ihan aiheellinen) pelko. Osa ihmisistä eivät tiedä sijoittamisesta juuri mitään, ja suurin osa niistä jotka tietävät, tietävät lähinnä osakkeista ja tileistä/joukkovelkakirjoista. Sijoittaisitko sinä kohteeseen, jota et ymmärrä?

  – Äärellinen luottamus puhujaan ja hänen ymmärrykseensä sijoittamisesta. Kenellekään ei pitäisi olla kovin suuri yllätys, että hopeabisneksessä mukana oleva henkilö toitottaa hopean ylivertaisuutta sijoituksena. Sellaisenkin ihmisen, joka on itse sijoittanut hopeaan, etu olisi, että muutkin sijoittaisivat ja hopeatietoisuus lisääntyisi. Kyseessä voisi olla hopeabisneksen pyörittäjän kannalta ”hyödyllinen idiootti”. Vrt. kyseenalaisten tuotteiden verkostomarkkinointi.

  – Jos kuulija ei ymmärrä riittävästi sijoittamisesta, hän ei todennäköisesti aio vaan ”uskoa” sinua kun kerrot perustellen, miksi hopea on ylivertaista. Samoin matematiikkaa tuntemattoman ihmisen voisi saada vakuuttuneeksi jostain väittämästä joka ei ole pätevä, koska hän ei kykene arvioimaan argumenttia. Rajansa tunteva ihminen tietää, että nyt kyse on alasta jota hän ei pysty pätevästi arvioimaan. Argumentti jalometallien puolesta vaatii jopa jonkinlaista makrotalouden tuntemusta, mikä ei ole ihan triviaali seikka.

  – Varallisuuden menettämisen pelko. Suurin osa ihmisistä käyttää kotivaluuttanaan oman maansa valuuttaa ja laskee tuottoja sen perusteella. Vaatii aika suurta valveutuneisuutta irroittautua siitä ajatuksesta, että eurojen pitäminen tilillä tai sukanvarressa ei ole täysin riskitön sijoitus – tuottoa ei tule, mutta ei tule tappiotakaan (euroissa mitattuna). Jos arvoa mittaa euroissa, missä tahansa sijoituksessa joka voi tuottaa euromääräistä tappiota on suurempi riski.

  – Puhujan luonne (jos kuulijan tiedossa). Ehkäpä kyseinen ”hopeaan hurahtanut” liikemies on luonteeltaan kauniisti sanottuna jääräpäinen. Kun tällainen ihminen kerran saa idean, hänen päätään ei saa käännettyä. Hän ei edes suostu ajattelemaan sitä mahdollisuutta, että olisi väärässä – tavoite on vaan ”kertoa” muille tämä totuus. Kuitenkin yleinen elämänkokemus osoittaa, että jokainen meistä on joskus väärässä. Väitän, että hopean ylivertaisuuskaan tässä markkinatilanteessa ei ole mitenkään matemaattisen aukottomasti osoitettavissa, vaan on joka tapauksessa jossain määrin uskon asia.

 2. Hei Sami,

  Vastauksesi perusteella voisi luulla, että minä olisin artikkelin kirjoittaja! 😮

  Kirjoittaja työskentelee fysiikan tutkijana eikä ole mukana hopeabisneksessä, ellei lasketa tänä vuonna alkanutta osakkuutta Silverbankissa.

 3. Sami Liedes sanoo:

  Heh, joo, huomasin kyllä ettet ole tämän artikkelin kirjoittaja. Kunhan kirjoitin havaintojani siitä, mitkä voisivat olla näitä syitä 🙂

 4. Iiro toteaa: ”Tuosta siniverisyydestä vielä sen verran että meidänhän pitäisi käyttää sitä markkinointikikkana. Ensi viikosta lähtien koko silverbankin henkilöstö aloittaa armottoman hopea kuurin sillä tarkoituksella että kaikki ovat pankin virallisena lanseerauspäivänä kauniin sinertävinä median edessä. Mediaa luonnolisesti informoidaan jotta pankin matala mainosbudjetti on seurausta lähinnä siitä, ettei hopeasijoittamisesta ole välttämättä tarkoituskaan tehdä aivan rahvaan harrastusta sillä liikevaihto on karkaamassa käsistä jo pelkän aateliston aloitettua hopean hamstraamisen 🙂 ”

  Muutenkin on esitetty epäilyksiä, että artikkelin vastaansanomaton faktuaalinen olemus olisi peittämässä alleen sen humoristisen luonteen, josta syystä lisään tekstistä pois jätetyt hymiöt: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s