Hopea sijoituskohteena – yllätystarjous!

Silverbankin tehtävä ei ole promottaa itseään, vaan hopeaa sijoituskohteena. On totta, että Silverbankiinkin voi sijoittaa, ja että tämä aihe on elokuussa esillä. Silti Silverbankin kautta fyysiseen sijoitushopeaan tehdyt sijoitukset ovat jo alkuvaiheessa suuruudeltaan 10- ellei 100-kertaiset Silverbankin osakkuuteen tehtäviin sijoituksiin verrattuna. Huomenna puhumme vaihteeksi vähän siitä, miksi hopea on järkevä sijoitus. Tänään on mahdollista tilata asiasta kertova materiaali. Haluaisimme, että perustietoa hopeasta on laajemminkin saatavana. Siksi teemme tarjouksen:

Tämän blogin lukijana saat Sijoitushopea Suomessa 2010 –kirjan (98 sivua) kotiin toimitettuna lahjaksi (hinta Hopea.fi:ssä 15€). Kirja on ensimmäinen suomenkielinen raaka-ainesijoittamista käsittelevä teos. Eniten keskitytään hopeaan ja kultaan. Fyysisen metallin eri muotojen lisäksi käsitellään virtuaalihopeaa ja kaivososakkeita. Mukana on myös teema-artikkeleita kuten Ted Butlerin ”Tuleva Superkupla”. Kirjan tähänastinen levikki on ollut 3800 kappaletta.

Silverbank ja Hopea.fi sponsoroivat kirjan sekä postikulut. Emme voi sanoa, kauanko ilmaistarjous on tarkalleen voimassa (s.o. kunnes joko aika, kirjat tai rahat loppuvat); kannattaa siis toimia heti. Jos haluat kirjan, toimi tarkalleen seuraavasti:

1. Mene osoitteeseen http://hopea.fi
2. Etsi pääsivulta linkki Sijoitushopea Suomessa 2010 -kirjaa käsittelevälle alasivulle. Sieltä löytyy tieto, miltä kirjan sivulta alkaa ”TOINEN OSA: HOPEAAN SIJOITTAMINEN”.

3. Mene takaisin pääsivulle ja tilaa kirja sivun oikean laidan yläosassa sijaitsevalla lomakkeella. Muista täyttää osoitekenttään myös postinumero ja –toimipaikka. Lisätietokenttään tulee kirjoittaa ”Silverbank XX”, jossa XX on sen sivun numero, jolta SS2010-kirjan toinen osa sisällysluettelon mukaan alkaa. Älä välitä automaatin lähettämistä sähköposteista.
4. Ala seurata Silverbankia twitterissä @silverbankfi (no okei, tämä on vapaaehtoinen…)
5. Jos tilaat kavereille, niin mielellään sellaisille, joita aihe kiinnostaa…

Antoisia lukuhetkiä!

– Risto Pietilä

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine

Advertisements
Kategoria(t): Hopea Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s