Keitä ja miksi olemme, Osa 1/2

Kas tässä lyhyet kuvaukset tiimiläisistä yhteishenkeä kohottamaan ja jäätä murtamaan. ”Viralliset” kuvaukset lähempänä CV-muotoa tulevat Silverbankin www-sivustolle, kun se julkaistaan kokonaisuudessaan syksyllä.

Rohkaisemme kaikkia myös bloggaamaan asap, eli pääsette tutustumaan jäseniin myös sitä kautta.

Niko mainitsi sijoittajaillassa olevansa tiimin selvästi nuorin jäsen. Hänellä on tiimimme kannalta kuitenkin relevanttia työkokemusta sekä yrittäjänä että startupin markkinointitehtävistä. Vastuualueenaan Nikolla onkin yrityksen pitkän aikavälin markkinointistrategian luominen ja sen toteuttaminen palvelun julkiseen lanseeraukseen saakka, jonka jälkeen markkinointivastuu jaettaneen uudelleen.

Niko tuli meistä Silverbankiin ehkä sillä perinteisimmällä tavalla: tunnistimme kylmästi, että porukka tarvitsee markkinointikulmaa ja voilà, verkostojen kautta tunnistimme Nikon, joka pääsi sittenkin perustamaan uuden yrityksen jo ennen valmistumistaan. Siis tervetuloa tiimin – olet jo ottanut ja ansainnut paikkasi!

Matilda on tiimimme moniosaaja ja asioiden loppuunsaattaja. Hän on draivannut palkkatyönsä ohella arvojemme sekä tietojärjestelmän määrittelyä, joiden molempien tuloksista koko tiimi nauttii vielä kauan. Kiitos panoksestasi – siinä näkyy erityinen sitoutuneisuus.

Kimmon kanssa olemme tehneet töitä yhdessä jo kauan. Hän on aiemmin vastannut Jamera Networksin, ja sittemmin Autopoolin tietohallinnosta. Autojen yhteiskäyttöpalvelu Autopoolin tietojärjestelmän ylläpitoon oli muistaakseni budjetoitu 5h/kk – näitä tunteja en ainakaan nähnyt Kimmon raportoivan minnekään viimeisten 2 vuoden aikana, kun itse vastasin bisneksestä. Oletteko aiemmin kuulleet tietojärjestelmästä, joka ei tarvitse aktiivista ylläpitäjää? 😉

Vesakin on niin monesta yhteydestä tuttu, etten tiedä, mistä pitäisi aloittaa.

Vesa on aktiivisin tuntemani sosiaalisen median käyttäjä. Hän perkasi työkseen netin uutisvirroista relevanteimpia aiheita netin uutisia lukeville. Kuulen nykyään monet päivänpolttavat tapahtumat ensiksi hänen Facebook- ja Twitter-feediensä kautta. Vesa on tietenkin myös ahkera bloggaaja, jonka tekstit ovat yleisesti tunnettuja. Tiimiä kokonaisuutena katsoen, Vesa tuo palettiin taloushallinnon ja sosiaalisen median osaamista. Vesa on se kiva, johon voi luottaa ja joka auttaa.

– Astrid Pietilä

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine

Mainokset
Kategoria(t): Perustaminen, Tiimi Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Keitä ja miksi olemme, Osa 1/2

  1. Tässä kirjoituksessa esitellyt tiimiläiset ovat siis perustajaosakkaita, Founding partnereita. Huomenna lavalle pääsevät Erki, Astrid ja minä, ”perustajat”.

    Meillä on ollut tiimin sisällä innokasta keskustelua siitä, paljonko päästämme corporatespeakia ja titteleitä mukaan viestintään ja paljonko ajattelemme niitä sisäisesti. Minun näkemykseni on, että ihmisen todellinen arvo ei riipu siitä, mikä arvo hänellä on firman hierarkiassa. Kun luen tätä juttua läpi ja muistelen yhteisiä projekteja viimeisen kuukauden ajalta, en ajattele Nikoa, Matildaa, Vesaa ja Kimmoa tittelien kautta, vaan ihmisinä, jotka ovat halunneet lähteä mukaan tähän hankkeeseen ja jotka erilaisten taitojensa, kokemustensa ja kiinnostustensa johdosta ovat Silverbankille monipuolinen työkalupakki. Ei siinä partneruuden astetta kysellä.

    Muistelen viime yötä, kun Niko (blogin admin) ja Astrid (tämän tekstin kirjoittaja) olivat molemmat lähteneet matkoille. Saimme Vesan kanssa laittaa blogikirjoituksen nettiin ja kuvatkin oli luvattu hankkia jostain. Minua väsytti kellon ollessa jo 1:43, ja ilmoitin Twitterissä, että ”olen jo vähän uninen”. Vesa oli saanut kirjoituksen julki 45 minuuttia myöhemmin.

    ”Partneruuden aste” viittasi siihen, että meillä on työtiimin lisäksi osakkaita, Partners, ja he siinä missä työtiimikin ovat arvokkaita ihmisiä ja tärkeitä myös toiminnan kannalta. Yhteensä tähän laajennettuun tiimiin kuuluu 15-20 ihmistä. Odotan vain mahdollisuutta päästä esittelemään heitäkin. Sillä välin kysymys kuuluu: miten haluatte tutustua Vesaan, Nikoon, Kimmoon ja Matildaan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s