Ihmisen paras ystävä

Ei ole mielekästä ajatella, että Silverbankin perustamiseen johtanut mittava ajatustyö olisi saatu aikaiseksi umpiossa. Hyvien ideoiden saaminen ja niiden kehittäminen tapahtuu minulla rauhassa ja hiljaisuudessa, mutta ei nyt sentään ilman apuvälineitä.

Haluan esitellä rakkaan kahvikuppini, joka on seurannut minua uskollisesti kuin koira koko sen ajan, kun olen toiminut yrittäjänä. En yleensä pidä koirista, mutta tämä kuppi ei hauku. Löysin sen v. 2001 Jamera Networksin toimistoa rakennettaessa ja otin käyttöön. Kun jouduin lähtemään Jamerasta kaksi vuotta myöhemmin, sain mukaani kaksi data-CD-levyä ja henkilökohtaiset tavarat, mukaanlukien tämän kupin. Pitkän aikaa tein töitä kotoa ja muutimme useita kertoja. Kuppi seurasi mukana.

Pieni lohkeama sillä kohtaa, mistä juodaan, on ollut alusta asti. Varmaan sen vuoksi kuppi olikin hylätty. Itse olen tottunut elämän epätäydellisyyteen enkä ikinä hylkäisi kahvikuppia moisen takia – tai suuremmankaan. Suurempi kolo ja sälö on näet tullut minun käsittelyssäni. Kuppi putosi lattialle, mutta ei onneksi mennyt enempää rikki. Sellaistakin elämässä tapahtuu. Kuppi seuraa mukana.

Vasta 2008 alusta Hopea.fi sai toimitilat Innopolista ja kuppi pääsi taas pääkonttoriin. Silverbankilla ei ole toimipistettä Suomessa, mutta jos jossain vaiheessa on, tai jos itse muutamme Viroon, kuppi tulee seuraamaan mukana.

Itseoikeutetusti päivän twitteristi on Eve Holopainen (@LadyWebbi), jonka aamuvarhainen kahvikuppi on muodostunut legendaariseksi: C|_|

– Risto Pietilä

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine

Advertisements
Kategoria(t): Perustaminen Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Ihmisen paras ystävä

  1. Tiedätkös; virtuaalikuppi on helpompi muuttaa paikasta toiseen 🙂
    Tämä kuppi c|_| on seurannut minua webbiurani alkuajoista. Bongasin sen käyttööni jostain chatistä. Jos olisin arvannut, että joku on sen historiasta kiinnostunut, olisin kirjannut chatin nimen muistiin 🙂 Samoihin aikoihin ihmeteltiin näitä hymynaamoja ja opeteltiin niitä käyttämään.
    Lämmintä kesää!
    -Eve / LadyWebbi Oy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s